close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Perill de Barcelona

El treball de reforma integral més recent que hem finalitzat en Grupo Inventia ens porta fins al carrer Perill de Barcelona. Allà ens vam encarregar de rehabilitar per complet un habitatge, millorant tant la seva interiorisme com l’equipament en estances clau com la cuina i el bany.

En aquest vídeo que compartim es poden apreciar els acabats generals aconseguits en aquest nou treball de reforma integral. Recordem que si necessites renovar la teva llar pots sol·licitar el teu pressupost i te l’entregarem de forma gratuïta i sense compromís.

Reforma de cuina

A l’ubicar-se en una estança independent i de superfície generosa, la cuina es va distribuir a dos fronts. D’aquesta manera es va aconseguir una ubicació funcional per als seus nous elements. Tots dos fronts es componen d’un taulell de cuina que compta amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior.

Al costat esquerre es va col·locar una placa vitroceràmica i es va encastar un forn sota d’ella, utilitzant una disposició clàssica. Ja a l’extrem es va disposar un buit a mida per posar la nevera. Per la seva banda, el taulell del costat dret es va equipar amb una pica. En aquesta reforma de cuina ressalta un estil modern amb un moble de cuina blanc i terra de parquet.

Reforma de bany

La cambra de bany també va veure millorada la seva imatge i ara llueix un aspecte renovat i amb molta personalitat. Les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles tipus metro de color blanc i es va pintar de blau clar la resta fins a arribar al sostre. A aquesta imatge neutra l’acompanyen els acabats en fusta del moble de bany i un paviment hidràulic que combina els colors generals de l’estança.

Per a l’equipament sanitari es va apostar per un funcional bany de tres peces. Aquestes estan compostes per un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa. En definitiva, es va aconseguir una cambra de bany perfecte tant per diari com per als moments de major relax.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim els millors projectes per la teva reforma integral: personalitzats i ajustats a les teves necessitats. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense compromís de tots els nostres serveis.