close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Praga de Barcelona

Ens hem encarregat de fer una nova reforma integral a Barcelona. Concretament ens hem desplaçat fins al carrer Praga per adequar un habitatge a les necessitats actuals. Ara disposa de totes les comoditats que es presumeixen a una veritable llar.

Totes les millores que hem implementat en aquest pis són d’acord amb les necessitats dels propietaris. Els nostres projectes de reformes integrals són personalitzats i a mida. a més, ens ajustem al pressupost disponible oferint les millors qualitats del mercat.

Els acabats d’aquest pis del carrer Praga a Barcelona els compartim al vídeo següent. Com es pot apreciar, hem aplicat un disseny modern i hem equipat de manera completa espais clau com la cuina i el bany. També ens hem encarregat de moblar els dormitoris amb armaris a mida.

Interiors moderns

Un dels primers passos en aquesta reforma a Barcelona ha estat determinar el nou disseny interior de la vivenda. Les nostres interioristes a Barcelona s’han encarregat d’elaborar un projecte sobre la base d’una imatge contemporània. D’aquesta manera, hem aconseguit generar espais que potencien la lluminositat i l’amplitud visual.

Les parets s’han pintat de color blanc, ideal perquè la llum flueixi correctament a tots els racons. De la mateixa manera, hem col·locat noves portes de color blanc, acompanyades per marcs i sòcols també en blanc. Ara les finestres noves són de fusteria d’alumini amb doble vidre.

A l’interiorisme contemporani el terra de parquet és una de les millors opcions per col·locar. Així ho hem fet en aquesta reforma integral i ara llueix un terra de parquet en tons de fusta natural. Gràcies al nou paviment, s’aconsegueix generar una agradable sensació de calidesa i ideal per a una llar.

Reforma de cuina lineal

La cuina està ubicada en un espai propi i independent que té accés a una galeria. El moble de cuina principal s’ha col·locat a la banda esquerra en forma lineal. Té un taulell allargat que aporta una àmplia superfície de suport i de treball. Sobre ella s’han instal·lat una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus.

Una de les grans millores en aquesta reforma de cuina és que disposa de capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com a la superior. Aquestes zones han estat aprofitades per integrar diversos electrodomèstics. D’aquesta manera a la part baixa hi ha el forn, la rentadora i també un buit a mida per a un rentaplats.

Als armaris de la part superior del moble de cuina s’ha integrat un microones. Ja al fons d’aquesta cuina a Barcelona s’ha col·locat un moble auxiliar amb lleixes i armaris. També disposa d’un buit a mida on hem completat l’equipament de cuina integrant la nevera.

Bany modern i funcional

En aquesta reforma en integral Barcelona també ens hem encarregat de millorar tots els aspectes de la cambra de bany. Al nostre catàleg comptem amb una gran varietat d’opcions tant pel disseny interior com per l’equipament sanitari. Les nostres reformes de bany estan a punt per oferir les millors prestacions.

Per a la nova imatge del bany s’han escollit unes rajoles de to gris per a l’enrajolat de les parets. El nou paviment és de rajoles del mateix color per aconseguir una imatge homogènia i agradable. En utilitzar tons neutres hem pogut introduir altres acabats com els de fusta al moble de bany.

Hem modernitzat la imatge del bany i també hem instal·lat un nou equipament sanitari de tres peces. Es compon d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge incorporat, d´un vàter i d´una zona d´aigües. Per a aquest darrer element, s’ha mantingut la dutxa d’obra amb mampares de portes corredisses.

Pressupost de reforma integral

Si heu arribat el moment de millorar el vostre habitatge, contacteu amb nosaltres i demaneu el vostre pressupost de reforma. Truca’ns al 93 209 97 17 i digues-nos que necessites que tingui la teva nova llar. En pocs dies tindrem preparat el teu projecte i t’ho lliurarem sense cap compromís.