close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Prats de Molló

Fa escassament uns dies que a Grupo Inventia vam posar el punt i final a una nova reforma integral a Barcelona. L’habitatge es situava al carrer Prats de Molló i en ell vam dur a terme millores tant en el disseny interior com a l’equipament d’estades com la cuina o el bany.

En línies generals vam aconseguir aplicar un estil contemporani, tot i que no es va renunciar a aspecte propis com les bigues de fusta o algunes portes que es van restaurar i van mantenir. En altres paraules, l’habitatge aquesta adequada per oferir les millors prestacions avui dia, però visualment no es va renunciar a la seva essència.

Cuina en forma d’U

La cuina s’ubica en una estança pròpia a la qual s’accedeix a través d’una porta corredissa. Per a la disposició dels nous elements es va optar per una distribució de cuina en forma d’U. Es tracta d’una reforma de cuina molt completa i que a més ofereix una àmplia capacitat d’emmagatzematge tant en les zones inferiors com superiors de les taulells.

En el taulell del costat dret es va instal·lar la placa de cocció i es va encastar el forn a sota. En el taulell central es va disposar la pica, a més de comptar amb el microones encastat a la part superior i el rentaplats a la inferior. Ja a la banda esquerra es va col·locar un taulell destinada a ampliar la superfície de suport i de treball.

Reforma de bany completa

Després de la reforma de bany l’estança està a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. En aquest cas es van dur a terme millores tant en el disseny interior com en la renovació de l’equipament sanitari. Aquest últim es compon per un lavabo amb moble calaixera incorporat, un vàter de silueta clàssica i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Per a la nova imatge de la cambra de bany es va apostar per un enrajolat complet de parets. Per a això es van utilitzar rajoles de color blanc, els indicat per poder aconseguir major sensació d’amplitud i lluminositat. Tot això es completa amb un paviment de gres de color gris. Sens dubte es tracta d’una elecció encertada, ja que és un tipus de sòl ideal per al bany.

Reformes integrals a Barcelona

L’equip de Grupo Inventia treballarà perquè la reforma integral del teu habitatge tingui tot allò que necessitis. Contacta amb nosaltres i t’informarem dels nostres serveis sense cap compromís.