close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Provença, l’abans i després

A Grupo Inventia ens vam encarregar de la reforma integral en aquest habitatge situat al carrer Provença de Barcelona. Hi vam dur a terme un complet treball de renovació d’imatge i d’equipament en estances clau com la cuina i el bany. La combinació entre els nostres departaments d’interiorisme i d’obra ha tornada a aconseguir els millors resultats.

Abans de comentar algunes de les millores més destacades que s’han dut a terme en aquesta nova reforma integral a Barcelona, vam compartir un vídeo en què es poden apreciar de manera visual els acabats generals en totes les estances de l’habitatge.

Reformes de cuina i bany

La cuina s’ha mantingut en una estada independent i amb distribució en forma d’U. A la banda esquerra s’han encastat els electrodomèstics, renovats i compostos per nevera, forn i microones. A la part central s’ha disposat un taulell equipada amb una placa vitroceràmica i amb capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part superior com inferior. La zona dreta l’ocupa un taulell equipada amb una pica. A la seva zona inferior s’ha encastat la rentadora.

Ara la cambra de bany llueix una imatge molt fresca i agradable. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beige, generant molta lluminositat i amplitud. L’equipament sanitari també s’ha renovat i ara disposa d’un modern lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter d’imatge clàssica i un plat de dutxa protegit amb mampares de portes corredisses.

Nou interiorisme

La realització d’aquesta reforma integral ha comportat una millora en la imatge general de l’habitatge. L’objectiu era el d’aconseguir espais amplis i acollidors. Per a això s’han utilitzat tonalitats neutres com el beige o el blanc per pintar les parets de la sala o els dormitoris. Així s’ha passat d’uns tons foscos i freds a una imatge moderna i contemporània.

També s’han renovat les portes, més modernes i de color blanc, i les finestres, que ara són d’alumini i corredisses. Un altre elements que s’ha millorat és el paviment. En aquest aspecte s’ha escollit un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Es tracta d’una opció molt encertada tant a nivell visual com a l’hora del seu manteniment.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de sector de l’interiorisme i de les reformes integrals. Per sol·licitar el teu projecte i pressupost, gratuïts i sense compromís, trucant al 93 209 97 17.