close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Provença de Barcelona

A Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball a la ciutat de Barcelona. El nostre equip de reformes integrals es va desplaçar fins al carrer Provença per dur a terme una completa tasca de rehabilitació d’habitatge. S’hi va plasmar el disseny elaborat pel nostre equip de interiorisme a Barcelona i es van equipar estades clau com la cuina i el bany.

En línies generals es va imprimir un estil contemporani amb estances àmplies i lluminoses que permeten disposar d’estades amb un ambient molt agradable i acollidor. En el següent vídeo es poden apreciar totes les millores dutes a terme en aquest nou projecte de reforma integral a Barcelona.

Reforma de cuina

En aquest habitatge la cuina s’ubica en una estada pròpia i independent de superfície quadrada. Donat això es va optar per una distribució de cuina en forma d’U, amb la qual es va aconseguir aprofitar a l’màxim l’espai i generar més capacitat d’emmagatzematge, comptant amb armaris i calaixos a les zones inferiors i superiors de les taulells.

A la banda esquerra d’aquesta reofrma de cuina es van col·locar els electrodomèstics, compostos per nevera, microones, forn i rentadora. A la part central se situa un primer tram de fogons que ofereix superfície de suport i que està equipat amb una placa vitroceràmica. El costat dret també compta amb una altra taulell equipada amb la pica i amb un rentavaixelles encastat a la seva zona inferior.

Reforma de bany

La cambra de bany també es va renovar completament en imatge i equipament sanitari. Per a la millora d’aquest últim es va instal·lar un lavabo amb capacitat d’emmagatzematge a la seva zona inferior i un vàter d’imatge clàssica. A la cantonada de l’estança es va col·locar el plat de dutxa, que està protegit amb unes mampares de portes corredisses transparents.

Pel que fa a el disseny d’aquesta reforma de bany es van utilitzar tonalitats neutres, les encertades per aconseguir un espai molt acollidor. Per a això les parets es van enrajolar amb rajoles beige, llisos en unes parets i amb relleu ondulat en altres. També es va col·locar un paviment de gres a una tonalitat suau de gris, un color que completa perfectament la nova imatge de la cambra de bany.

Reformes integrals Barcelona

A Grupo Inventia trobaràs els millors professionals i la millor gamma d’elements per a la reforma integral de la teva llar. Contacta amb nosaltres trucant a l’93 209 97 17 i t’informarem dels nostres serveis sense cap compromís.