close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Pujol de Barcelona

A Grupo Inventia hem conclòs un nou treball de reforma integral. Ens hem desplaçat fins al carrer Pujol de Barcelona per renovar per complet aquest habitatge. Un projecte que ha implicat treballs de millores en el disseny interior de totes les estances. També ens hem encarregat d’instal·lar el nou equipament tant en la cuina com en les cambres de bany.

Les nostres reformes integrals a Barcelona es caracteritzen per ser a mida i personalitzades per a cada client. Comptem amb una gran varietat d’opcions en tots els elements que donaran lloc a la teva nova llar. A més l’elaboració d’el projecte i del pressupost de reforma integral no tenen cap cost i t’ho lliurem sense compromís. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17.

En línies generals aquesta ha estat una reforma integral més que efectiva. Una millora completa tant en imatge com en equipament amb l’assessorament personalitzat per part dels nostres professionals. A més de a Barcelona ciutat també treballem en localitats de les rodalies seguint els mateixos passos.

Interiorisme contemporani

Una de les millores que s’han dut a terme en aquesta reforma a Barcelona és la d’imprimir un nou interiorisme a tot l’habitatge. S’ha treballat en base a un disseny interior contemporani amb el qual s’han aconseguit espais lluminosos i visualment amplis. Un detall afavorit per les grans entrades de llum natural amb què compta l’habitatge.

Per pintar les parets s’ha optat pel color blanc. Un encert assegurat, ja que es tracta d’un color que genera ambients molt agradables i apte per a qualsevol tipus de decoració. D’aquesta manera espais com la sala d’estar, els dormitoris i la resta de zones llueixen una imatge moderna i homogènia.

Les noves portes també són de color blanc. No es trenca en cap moment aquesta imatge contemporània que s’ha pretès des del principi. També s’han canviat les finestres. Un treball de fusteria d’alumini amb vidres dobles. La millor opció per mantenir l’habitatge lliure de contaminació acústica i garantir la millor temperatura.

Per al paviment de les zones comunes s’ha escollit un terra de parquet laminat en tons mitjans de fusta. Alhora que encaixa perfectament en el nou interiorisme també aconsegueix generar calidesa.

Reforma de cuina oberta

La cuina és de concepte obert, tot i que s’ubica en un espai propi. Té una superfície rectangular i s’ha distribuït de manera lineal, col·locant el moble de cuina a la banda esquerra. Amb aquesta reforma de cuina s’ha aconseguit una cuina funcional i que permet una mobilitat perfecta per manipular qualsevol element.

Al costat esquerre de la cuina s’ha col·locat el taulell. És allargada i aporta una àmplia superfície de suport i de treball. Al seu torn a l’extrem esquerre genera una petita barra d’esmorzar. Sobre el taulell s’ha instal·lat una placa vitroceràmica i una pica. A la part inferior s’ha integrat el forn i en la superior al microones. La nevera s’ubica a l’extrem dret i queda camuflada per les mateixes portes de l’armari de cuina.

A més d’equipament també s’ha aplicat un nou disseny. Per a la part baixa del moble de cuina s’ha utilitzat el color blanc, mentre que per als armaris superiors un acabat en fusta. Una combinació capaç de generar un espai ampli i lluminós, a més d’una gran capacitat d’emmagatzematge.

Reforma de banys

L’habitatge compta amb dues cambres de bany que s’han renovat completament. En l’apartat de l’equipament sanitari s’ha apostat per banys de tres peces. Funcionals i aptes per a tots els dies. Cada bany disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una zona d’aigües. En aquest últim elements es dóna la major diferència entre tots dos. En un s’ha mantingut l’espai de la banyera i en l’altre s’ha instal·lat un plat de dutxa.

Per al nou interiorisme dels banys també s’han utilitzat els mateixos acabats. Les parets estan enrajolades per complet amb rajoles de color beix. Aquest és el mateix color que s’ha fet servir en les rajoles de el nou paviment. Un resultat molt homogeni que concorda amb l’estil que s’ha imprès en tot l’habitatge.

Reforma integral a Barcelona

Els professionals que formen part de la nostra empresa de reformes integrals treballessin perquè la teva llar tingui tot allò que necessites. Els primers passos d’una reforma integral són molt importants. Si els detalls queden establerts des del projecte inicial serà molt més senzill tenir-ho tot a el dia i sense imprevistos.

Com s’ha pogut comprovar en aquest treball de renovació d’habitatge comptem amb experts per a cada estança. Per aquest motiu també puguem oferir projectes de reforma parcial com de la cuina o les cambres de bany. De la mateixa manera que treballs exclusivament d’interiorisme, per renovar la imatge de la teva llar amb l’estil que més s’adeqüi als teus gustos.

Som una empresa versàtil i ens adaptem a tots els estils decoratius i pressupostos. Tot això sense renunciar a les millors qualitats del mercat. En la teva reforma integral només es treballarà amb materials contrastats en el mercat i que garanteixen resistència i durabilitat. Per conèixer més sobre les nostres reformes integrals et convidem a seguir-nos en les nostres diverses xarxes socials que actualitzem diàriament.