close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Rector Triadó de Barcelona

El nostre equip continua sumant projectes finalitzats. Aquesta vegada hem acabat una reforma integral a Barcelona. Concretament en un pis situat al carrer Rector Triadó. Ha estat un projecte complet amb treballs dʻinteriorisme, reforma i també de moblat. A la nostra empresa de reformes tenim un servei de mobiliari general ia mida.

Ara aquest pis de Barcelona disposa dels elements imprescindibles per al dia a dia actual. De la mateixa manera també s’ha treballat a generar zones de descans per gaudir de la llar com cal. Abans de comentar els detalls d’aquesta reforma integral a Barcelona compartim els seus acabats al vídeo següent.

Cuina oberta

Un dels productes estrella a les reformes integrals és la cuina. Aquí ens hem encarregat de reformar una cuina oberta i amb distribució lineal. Després de la posada a punt, la cuina queda connectada a altres espais del pis com el menjador i la sala d’estar. Aquests dos últims s’han moblat amb la seva respectiva taula amb cadires i sofà més televisió ancorada a la paret.

A l’extrem dret de la cuina s’ha col·locat la nevera. Queda camuflada per les portes del moble de cuina, de color blanc i amb els panells llisos. El taulell és àmplia i ofereix superfície de suport i de treball. Sobre ella s’han instal·lat una pica i una placa vitroceràmica. Tant a la part inferior com a la superior disposa d’armaris i calaixos per a l’emmagatzematge.

En aquesta reforma de cuina també s’hi han integrat un forn i un microones. S’ubiquen a la zona inferior i superior del taulell, respectivament. Per al terra de la cuina es manté el que s’ha col·locat a la resta de la vivenda. Es tracta d´un terra de parquet amb acabats naturals de fusta.

Nous banys

En aquesta reforma a Barcelona hem reformat dues cambres de bany. Són dos espais funcionals i que responen a les necessitats del dia a dia actual. Tots dos espais s’han renovat en imatge i equipament sanitari. Gràcies al nostre catàleg en reformes de banys podem oferir allò que necessites.

A nivell dequip sanitari ara les cambres de bany estan 100% equipats. Compten amb un lavabo amb capacitat d’emmagatzematge, un vàter i una zona d’aigües. Per a aquest darrer s’ha escollit un plat de dutxa amb mampares de portes corredisses. Un equipament modern i funcional en tots els sentits.

D’altra banda, la imatge d’aquestes reformes de bany s’ha adaptat al nou estil del pis. S’ha aplicat un disseny contemporani amb tons neutres. Les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc i s’ha col·locat un terra tipus hidràulic. D’aquesta manera cada bany genera un ambient còmode i agradable. Característiques importants per a un espai diari.

Disseny interior i exterior

A més a més d’encarregar-nos de reformes espais tan importants com la cuina i els banys també hem millorat la imatge interior. El nostre departament d’interioristes a Barcelona s’ha encarregat d’imprimir un disseny contemporani i acollidor. Ara el menjador, el saló o els dormitoris ofereixen una agradable sensació de calidesa.

Les parets s’han pintat amb un suau to beix que permet que la llum circuli per tots els racons. El contrast amb les noves portes de color blanc i el terra de parquet genera uns ambients molt acollidors. Aquest mateix disseny se segueix als dormitoris, que també s’han moblat del tot.

Cadascun compta amb un llit, un armari i una zona de treball. Són dormitoris funcionals i pensats per a un descans còmode. Alhora, també s’ha preparat l’espai exterior de l’habitatge. Es tracta d´una terrassa àmplia que s´ha moblat amb una taula per a diversos comensals.

Pressupost reforma integral a Barcelona

Els nostres professionals treballaran de manera personalitzada perquè aconsegueixis tot el que necessites a casa teva. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 9 7 17 i sol·licita el teu pressupost de reforma integral sense compromís.