close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Ritme de Barcelona

Nou treball finalitzat que s’uneix a les reformes integrals finalitzades amb èxit. En aquesta ocasió l’equip d’obra de Grupo Inventia s’ha desplaçat fins a la carrer Ritme de Barcelona. Ens hem encarregat de renovar per complet el disseny interior de totes les estances i d’equipar espais clau com la cuina i el bany.

Abans de repassar les millores realitzades en aquesta reforma integral a Barcelona compartim un vídeo en què vam presentar els acabats generals. Si et quedes amb ganes de més pots visitar el nostre canal de Youtube i veure més treballs realitzats.

Interiorisme a Barcelona

Un dels avantatges de realitzar la teva reforma integral amb Grupo Inventia és que disposem d’un equip d’interioristes amb àmplia experiència en disseny d’interiors. A cada projecte de reforma integral a Barcelona se li assigna una interiorista que elabora els plànols i renders 3D del teu habitatge. A més t’assessora personalment en l’elecció de materials, distribució, colors, etc.

En aquesta reforma integral s’ha buscat dotar els espais d’un estil decoratiu contemporani. L’objectiu ha estat aconseguir estances àmplies i lluminoses que contribueixin a generar espais càlids i acollidors. D’aquesta manera les parets s’han pintat amb un suau to beige i s’ha col·locat un terra de parquet en tons mitjans de fusta. La imatge perfecta per a tot llar.

Reforma de cuina

Un dels espais més importants en tota reforma integral és la cuina. A Grupo Inventia també comptem amb un departament especialitzat en reformes de cuines. D’aquesta manera és molt senzill aconseguir la distribució i equipament que vols a la teva nova llar. Així ens trobem amb una cuina àmplia, de concepte obert i distribuïda en forma de L.

A l’esquerra se situa un moble de cuina blanc que ofereix una àmplia capacitat d’emmagatzematge. Al s’han encastat nevera, forn i microones. Tots aquests electrodomèstics presentes acabats en color negre. La part central l’ocupa una àmplia taulell amb capacitat d’emmagatzematge a la seva zona inferior. Sobre ella s’ha instal·lat una placa vitroceràmica i una pica.

Reforma de bany

Una altra estança renovada per complet en aquesta reforma integral a Barcelona és la cambra de bany. S’hi ha seguit la línia decorativa general de l’habitatge. D’aquesta manera ens trobem amb una cambra de bany amb alta presència de tonalitats neutres. Amb això hem aconseguit un espai lluminós, visualment ampli i amb un ambient molt fresc.

Les majoria parets s’han enrajolat amb rajoles de color beige. Per a les parets de la nova dutxa s’ha optat per rajoles amb acabat en fusta. Aquests combinen amb el nou terra col·locat que té el mateix acabats. A aquest elements sanitari l’acompanya un lavabo d’sobre taulell amb moble d’emmagatzematge incorporat i un vàter.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia treballem perquè la reforma integral de la teva llar tingui tot allò que necessites. Gràcies al nostre ampli catàleg de materials ens adaptem a qualsevol estil decoratiu i a qualsevol pressupost. Per sol·licitar el teu pots escriure a info@grupoinventia.es o trucar-nos al 93 209 97 17. Us lliurarem el teu projecte de forma gratuïta i sense compromís.