close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Robrenyo de Barcelona

Un nou treball de reforma integral a Barcelona finalitzat. En aquesta ocasió el nostre equip s’ha desplaçat fins al carrer Robrenyo. Aquí no hem encarregat de renovar per complet la imatge i l’equipament d’aquest habitatge. Abans d’això el nostre departament d’interiorisme va elaborar un complet projecte de reforma integral a mida dels propietaris.

D’aquesta manera ens assegurem que les millores que es portin a terme siguin d’acord a les necessitats de cada client. Aquests passos previs a les reformes integrals són gratuïts i lliurem el projecte sense cap compromís. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17 o omplir el formulari que tenim disponible a la web.

Decoració d’interiors

Un dels aspectes a millorar en aquesta reforma integral era el del disseny interior. En aquesta ocasió s’ha optat per utilitzar un disseny contemporani i actual, tot i que s’han mantingut diversos elements originals. Destaquen la paret de maó vist i el sostre de volta catalana que ocupa els espais de la cuina i el saló.

Aquests elements originals i restaurats s’inclouen en un disseny interior amb tons neutres en les parets i un excel·lent paviment de parquet. Pels treballs de pintura s’ha escollit el color blanc, ja que d’aquesta manera es podien aconseguir espais molt lluminosos i amplis visualment. Aquest punt era favorable gràcies a les grans entrades de llum natural amb què compta l’habitatge.

Reforma integral de cuina

La cuina és oberta i s’integra perfectament en la imatge global de l’habitatge. Per situar els seus nous elements s’ha utilitzat una distribució de cuina en forma de L. A la part dreta sobresurt una part del taulell de cuina que ofereix major superfície de suport i de treball. A més també pot utilitzar-se com a barra d’esmorzar.

Tant el moble de cuina com els taulells són de color blanc. Sobre el taulell s’ha instal·lat una pica i una placa vitroceràmica. Tant en la seva zona inferior com superior compta amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge. De fet aquí s’han integrat el forn i el microones respectivament. A l’extrem dret s’ha col·locat la nevera. Està integrada en el moble de cuina i les portes són les de el mateix armari.

Bany renovat

Un altre dels espais que s’han millorat en aquesta reforma integral a Barcelona és la cambra de bany. Ara compta amb tot el necessari per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. S’han col·locat tres peces sanitàries, començant per un lavabo ampli amb moble d’emmagatzematge integrat. L’acompanya un vàter de línies modernes i un plat de dutxa que queda separat per un mur d’obra.

La imatge de la cambra de bany també s’ha millorat. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color blanc imitació marbre. Un toc molt subtil i que permet integrar el nou paviment de manera fluïda. Per aquest s’ha escollit un terra de gres en color gris. Visualment queda perfecte, a més de tractar-se d’un material resistent i molt indicat per a una cambra de bany.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de l’interiorisme i reformes integrals. A més treballem tant a la ciutat de Barcelona com en localitats de les rodalies. Per conèixer més sobre la nostra empresa de reformes i veure més treballs realitzats et convidem a seguir el nostre canal de Youtube.