close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Roger de Flor de Barcelona

Nova reforma integral a Barcelona. Aquesta mateixa setmana hem sumat al llistat de projectes finalitzats el d’aquest habitatge situada al carrer Roger de Flor. En aquesta reforma integral s’han millorat tots els aspectes de l’habitatge, des de l’interiorisme fins a l’equipament d’estances clau com la cuina i les cambres de bany.

Abans de repassar les millores dutes a terme en aquesta reforma integral a Barcelona, vam compartir un vídeo perquè pugueu veure els acabats generals en totes les estances. Per veure tots els nostres treballs realitzats pots visitar el nostre canal de Youtube.

Nou interiorisme

En aquesta reforma integral s’ha apostat per un interiorisme d’estil contemporani. L’objectiu ha estat aconseguir estades amb un ambient acollidor a través de generar major lluminositat i amplitud visual. Per això s’han pintat les parets amb pintura blanca. Aquest també ha estat el color escollit per als sòcols i les noves portes, moltes d’elles corredisses.

En la major part de la superfície de l’habitatge s’ha col·locat un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Es tracta d’una elecció molt encertada i que encaixa perfectament amb l’ambient desitjat. Després dels treballs de reforma integral espais com la sala d’estar o els dormitoris són molt càlids i acollidors.

Cuina oberta

En aquesta nova reforma integral a Barcelona ens trobem amb una cuina de concepte obert. Està distribuïda en forma d’U i compta amb un equipament complet. A l’extrem esquerre s’han encastat la nevera i el forn, per donar pas tot seguit a un taulell. Aquesta ofereix superfície de suport i de treball i disposa de capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior, on es encastró al microones.

La part central l’ocupa un taulell equipada amb una placa de cocció i la seva corresponent campana extractora. El front dret, l’obert a la sala, l’ocupa una nova taulell amb la pica i que pot ser utilitzada com a barra d’esmorzar. Amb aquesta reforma integral s’ha aconseguit una cuina funcional i que ofereix una mobilitat excel·lent.

Banys renovats

Una altra de les millores dutes a terme en aquesta reforma integral a Barcelona ha estat la renovació completa de les cambres de banys. Els dos banys amb què compta l’habitatge disposen d’un equipament sanitari modern i llest per oferir les millors prestacions. Es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa.

També ha canviat la imatge de les cambres de bany. A l’igual que a la resta de l’habitatge s’ha apostat per un estil contemporani i acollidor. Les parets s’han enrajolat amb rajoles blanc, permetent que la llum s’expandeixi a cada racó. No obstant això en algunes parets també s’han utilitzat rajoles tipus hidràulic, cosa que aporta molt de color i personalitat a aquests banys.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals en disseny interior i reformes integrals a Barcelona. Pots sol·licitar el teu projecte i pressupost trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari. Te’ls lliurarem sense cost ni compromís.