close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Romans de Barcelona

Un nou projecte de reforma integral finalitzat ens porta fins al carrer Romans de Barcelona. Novament un treball complet per rehabilitar i actualitzar tots els espais de la vivenda. En aquesta reforma integral a Barcelona s’ha realitzat una millora en el disseny interior, una millora total a la cuina i una adequació funcional a dues cambres de bany.

Per a Grupo Inventia cada projecte de reforma és únic i es tracta de forma personalitzada. Els nostres professionals treballen sobre la base dels gustos i necessitats de cada propietari. El catàleg dʻopcions que tenim disponible és molt ampli i podem treballar amb tots els estils decoratius existents.

Per apreciar amb més detall el resultat de la reforma integral que hem finalitzat compartim el vídeo següent. Un resum dels aspectes i millores destacades del projecte i que també hem compartit a les nostres xarxes socials. Et convidem a seguir-nos (icones part superior dreta) i perquè no et perdis cap dels nostres treballs.

Reforma integral de cuina

La cuina es troba en un espai propi i independent a la resta de zones. Tot i així, s’ha mantingut un disseny molt d’acord amb la nova imatge general de tot l’habitatge. El mobiliari de cuina escollit és de color blanc i es combina amb altres tonalitats. Per exemple els taulells es presenten en tons mitjans de fusta, mentre que el paviment és ceràmic també amb un acabat imitació fusta.

Pel que fa a la nova distribució, aquesta reforma de cuina s’exposa en forma de L. A l’extrem s’ha disposat un petit tram de taulell que funciona com a espai extra de suport. Tot seguit trobem una part del moble de cuina amb buits a mida per integrar els electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones.

Tot seguit apareix el taulell principal en forma de L. Al primer tram s’ha instal·lat la placa de cocció i al segon la pica. Una altra de les millores d´aquesta reforma de cuina a Barcelona és l´ampliació de la capacitat d´emmagatzematge. Al llarg de tota la zona inferior hi ha armaris i calaixos per a això i també a la part superior del costat esquerre.

Reforma de banys

En aquest habitatge al carrer Romans de Barcelona s’han reformat dues cambres de bany. En tots dos s’ha fet servir un disseny interior molt similar amb tons neutres i lluminosos. Per a l’enrajolat de les parets s’han fet servir rajoles grans de color blanc i fins i tot en una d’elles amb acabat en fusta. D´aquesta manera s´han aconseguit dos banys molt lluminosos i d´ambient agradable.

Un altre aspecte que potencia aquesta imatge contemporània de la reforma de banys és el nou paviment. Igual que a la cuina s’ha optat per un terra ceràmic imitació fusta. Es tracta d’un material resistent i durador que totalment apte per a cambres de bany. A més, la seva superfície llisa és fàcil de netejar i no requereix un tractament específic més enllà dels clàssics productes recomanats.

L’equipament de les dues cambres de bany també s’ha renovat completament amb peces sanitàries modernes i funcionals. Un compta amb una àmplia banyera i un vàter. Per la seva banda, el segón bany està equipat amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un pràctic plat de dutxa. En línies generals dos banys que estan preparats per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Nou interiorisme

A més de renovar i equipar espais com ara la cuina i els banys també hem millorat tot l’interiorisme de l’habitatge. Ara es presenta amb un look actual i amb les característiques necessàries per complir la funció de la llar. L’objectiu era assolir espais lluminosos i visualment amplis que transmetin un ambient acollidor.

Per això les parets s’han pintat de color blanc. És l’indicat perquè la llum natural i artificial pugui arribar a qualsevol racó de la casa. Un detall a conjunt és que les noves portes també són de color blanc. Amb això es genera una imatge homogènia i aporta un caràcter modern a tot l’habitatge.

També s’ha fet un canvi de paviment a tots els espais. Ara la sala d’estar, els dormitoris o el passadís es presenten amb una imatge d’acord amb el gust dels propietaris. El terra escollit és un paviment ceràmic imitació fusta. El seu acabat amb tons naturals genera sensació de calidesa i descans. Com en els altres espais esmentats, es tracta d’un sòl que garanteix durabilitat i senzillesa a l’hora de mantenir-lo.

Reforma integral a Barcelona

Creus que és el moment de reformar la teva llar o una part? A Grupo Inventia elaborem projectes personalitzats ia la mida de les teves necessitats. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma integral. T’ho lliurarem juntament amb un projecte detallat sense cap mena de cost ni compromís.