close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Sagunt de Barcelona

Hem finalitzat una de les reformes integrals a Barcelona que estàvem duent a terme. El nostre equip es va desplaçar fins al carrer Sagunt, on ens hem encarregat de renovar per complet l’interiorisme de tots els espais de la casa i de l’equipament d’estances clau com la cuina i les cambres de bany.

Anem a veure totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral, encara que abans volem compartir un vídeo perquè es puguin veure els acabats generals aconseguits. En línies generals s’ha utilitzat un disseny interior contemporani, utilitzant tons neutres per aconseguir estades àmplies i lluminoses.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina de concepte obert i de distribució lineal. A més, és un espai ampli que pot amueblarse amb una taula i cadires per aconseguir una zona office. A l’extrem dret s’ha disposat un buit a mida per posar la nevera. Seguidament neix un tram de taulell equipat amb una pica i una placa vitroceràmica.

A la part inferior del taulell de cuina es situen diversos calaixos i armaris. Aquests permeten disposar d’una capacitat d’emmagatzematge perfecta. En aquesta reforma de cuina se segueix la línia decorativa de la resta de l’habitatge. Les parets s’han pintat de blanc i es combinen amb un terra de parquet. A la cuina també s’introdueix el gris en taulells i taulers de control.

Reforma de bany

Una de les primera millores en la reforma de bany és el seu accés. Al s’ha col·locat una porta corredissa, una opció ideal per aprofitar al màxim l’espai disponible. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles grises, a excepció de les parets de la dutxa i de l’inodor, en què es van utilitzar rajoles tipus mosaic.

Després del treball de reforma la cambra de bany compta amb tres noves peces sanitàries. S’ha instal·lat un vàter, un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i un plat de dutxa protegida amb una mampara transparent. Es va aconseguir una estança completament equipada i llesta per oferir les millors prestacions en el seu ús.

Reformes integrals a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs millors resultats en la reforma integral de la teva llar. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu projecte i pressupost de forma gratuïta i sense compromís.