close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Santa Amèlia de Barcelona

Creixen les reformes integrals a Barcelona realitzades per Grupo Inventia. Recentment el nostre equip va finalitzar una nova feina en un habitatge situat al carrer de Santa Amèlia. En aquesta nova rehabilitació es van millorar tant els aspectes relazionados amb el interiorisme de tots els espais així com l’equipament a estances com la cuina o el bany.

En línies generals es va apostar per un disseny interior contemporani capaç de generar ambients molt agradables. Abans de repassar alguns dels detalls més destacats d’aquesta nova reforma integral, tot això pot apreciar-se en el vídeo que compartim a continuació.

Interiorisme

Com hem esmentat, després del treball realitzat per l’equip de Grupo Inventia, l’habitatge llueix un estil contemporani i modern en totes les estances. L’objectiu era el d’aconseguir espais acollidors i que generessin amplitud i lluminositat. Per pintar les parets es va apostar per un suau to de gris, perfecte per combinar amb el color blanc del sostre i sòcols.

Aquestes mateixes línies decoratives es mantenen en la reforma de cuina. S’hi va col·locar un moble de cuina de color blanc que encaixa perfectament amb la imatge general. Al tractar-se de tonalitats neutres es permet la introducció de diversos acabats en fusta. Es tracta d’una gran elecció, ja que combina amb el terra de parquet que es va col·locar en la majoria de l’habitatge.

Reforma de bany

La cambra de bany també es va modernitzar tant en la seva imatge com en el seu equipament sanitari. Després dels treballs de reforma l’estança està llesta per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Per això compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter suspès i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

En aquesta reforma de bany també es va dur a terme la millora de l’interiorisme de l’estança, renovant completament la imatge anterior. Per a això les parets es van enrajolar amb rajoles de color beige, encara que en la paret de la dutxa es van utilitzar rajoles tipus mosaic combinant diversos colors. Per als mobles de bany es va apostar pel color blanc, el mateix que es va utilitzar en les rajoles col·locades al paviment.

Reformes integrals Barcelona

Els treballs de reforma integral de Grupo Inventia es caracteritzen per uns resultats perfectes i a mida dels gustos de cada propietari. Per conèixer tots els serveis que oferim pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17.