close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Sant Marius de Barcelona

Acabem un nou projecte de reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió hem renovat completament un apartament dúplex al carrer Sant Marius. Ens hem encarregat d’aplicar un nou disseny interior i posar al dia totes les instal·lacions de l’habitatge. Ara està a punt per funcionar com una veritable llar.

Els acabats d’aquesta reforma a Barcelona els compartim al vídeo següent. Així es poden apreciar totes les millores dutes a terme amb més detall. Segueix-nos a xarxes socials i coneix tots els nostres projectes. Cada dia pugem nou contingut i també és un portal de contacte per sol·licitar informació o un pressupost de reforma.

Reforma de cuina oberta

La nova cuina és de concepte obert i està distribuïda en forma d’U. A la banda esquerra s’ha col·locat un moble de cuina on s’han integrat els nous electrodomèstics. Hi ha espai per a una nevera, un microones i un forn. A partir d’aquí neix un taulell de cuina amb tres trams que aporta molta superfície de suport i de treball.

Al primer tram s’ha col·locat l’aigüera, just a sota de la finestra que dóna a l’exterior. Al segon s’ha instal·lat la placa vitroceràmica. El taulell torça cap a la dreta per donar pas al tercer tram que funciona com a barra d’esmorzar. Tot això connectat per un moble de cuina blanc que compta amb una gran capacitat d’emmagatzematge.

Nous banys

Les dues cambres de bany de l’habitatge també els hem reformat del tot. Cadascú necessitava una actualització per poder oferir les millors prestacions. Després de la reforma de banys, ara són espais funcionals i que s’adapten a tot tipus de necessitats. A Grupo Inventia disposem d’un ampli catàleg d’opcions, trobar el bany és molt senzill.

A cada reforma de bany s’han instal·lat tres noves peces sanitàries. La primera és el lavabo. En tots dos casos és un lavabo flotant i que disposa d’espai d’emmagatzematge a la part inferior. Els acompanya un inodor d´imatge moderna amb la cisterna a l´esquena i una zona d´aigües amb plats de dutxa. En tots dos casos protegits per mampares de portes corredisses.

Per a la nova imatge dels banys s’ha fet servir un disseny contemporani per generar espais lluminosos i agradables. En un dels banys les parets s’han enrajolat amb rajoles de color gris, mentre que les parets de l’altre s’han enrajolat amb rajoles bisellades blanques. Per a tots dos casos la imatge final és moderna i actual.

Millora d’interiorisme

El nostre equip també s’ha encarregat d’aplicar un nou interiorisme a tots els espais de l’habitatge. Per això s’han usat tonalitats neutres per aconseguir generar més amplitud visual i lluminositat. Concretament, les parets s’han pintat de color blanc i permeten que la llum natural flueixi fins a tots els racons de la casa.

En aquest cas les noves portes i els sòcols també són de color blanc i s’integren de meravella als nous ambients. També s’ha canviat tot el paviment per un de més acord al disseny pretès. Concretament s’ha escollit un terra de parquet en tons de fusta natural. D’aquesta manera es genera calidesa, ideal en llocs com la sala d’estar o els dormitoris.

Com que és un apartament dúplex compta amb escales interiors que connecten les dues plantes. Les hem rehabilitat perquè compleixin totes les normatives de seguretat. A Grupo Inventia comptem amb personal altament qualificat. Ara les escales de cargol ofereixen una estabilitat perfecta gràcies a una estructura de ferro.

Pressupost de reforma integral

Quan contactes amb Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals del sector de les reformes integrals i interiorisme. L’assessorament és constant i directe perquè aconsegueixis la llar que desitges. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost de reforma sense cap compromís.