close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Santa Carolina de Barcelona

Hem renovat un nou habitatge a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de la reforma integral d´una vivienda situada al carrer Santa Carolina. Es tracta d´un pis amb un espai obert que inclou cuina i sala d´estar. També disposa d’una cambra de bany i dormitori.

El nostre treball ha estat adequar-lo a les necessitats actuals i dotar-lo d’una funcionalitat excel·lent. Per això hem treballat en les millores de la seva imatge, instal·lacions i equipament. Abans de repassar els detalls més destacats d’aquesta reforma a Barcelona compartim el vídeo següent. Mostrem els acabats aconseguits i com ha passat a ser un pis modern i funcional.

Com a empresa de reformes a Barcelona i rodalies ens ocupem d’aconseguir tot allò que necessitis per a la teva nova llar. Igual que en aquest pis, també podem elaborar el teu projecte i pressupost a mida. Sol·licita-ho trucant al 93 209 97 17 i t’ho lliurarem sense compromís.

Cuina oberta

En aquesta reforma de cuina, s’ha escollit una opció de cuina lineal. Al moble de cuina s’integren els diferents elements del nou equipament. Disposa d’un taulell amb superfície de suport i equipada amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus. A més, compta amb capacitat d’emmagatzematge tant a la zona inferior com a superior.

Precisament a aquestes parts del moble de cuina s’han integrat els nous electrodomèstics. A la part inferior s’hi ha instal·lat el forn i el rentaplats, mentre que a la superior el microones. La nevera se situa al costat dret de la cuina integrada en un mòdul a part.

Sent experts en reformes de cuines oferim una gran varietat de possibilitats. En aquest projecte s´ha escollit un moble de cuina negre que s´integra molt bé amb la resta de la vivenda. Tot i ser una cuina oberta la seva zona queda molt ben definida gràcies als colors escollits. L´acabat en acer inoxidable dels electrodomèstics aporta un toc elegant.

Cambra de bany funcional

La zona de neteja i higiene també l’hem renovada completament. No hem encarregat de dotar una cambra de bany amb l’equipament necessari per ser altament funcional. En aquest sentit treballem amb marques contrastades i distribuïdors de confiança. Podem garantir la qualitat i la durabilitat de les teves noves peces sanitàries.

D’aquesta manera, la reforma de bany disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, vàter i plat de dutxa. Un equipament sanitari complet i que respon a les necessitats diàries. També s´ha aprofitat l´espai entre el nou lavabo i la porta d´entrada per col·locar una rentadora a mida.

De la mateixa manera ens hem encarregat d’actualitzar la imatge de la cambra de bany. S’ha optat per un disseny interior d’acord amb l’interiorisme global de l’habitatge. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beix suau. També hem col·locat noves rajoles a terra d’un to marronós. La combinació genera un ambient acollidor i càlid a la cambra de bany.

Interiorista a Barcelona

A la nostra empresa de reformes comptem amb un departament especialitzat en interiorisme i disseny. El componen experts interioristes que t’assessoren durant tot el procés de la reforma integral. Des de l’acompanyament a show roms per escollir els materials fins a consultes personalitzades d’allò que necessiteu.

S’ha treballat sobre la base d’un disseny interior contemporani atorgant protagonisme a les tonalitats neutres. Les parets han estat pintades amb un suau to de gris que genera un ambient molt agradable i lluminós. A més, combina molt bé amb les noves portes de color blanc, ja que les ressalta.

Per al nou paviment s’ha escollit un parquet laminat amb tons de fusta natural. És una elecció molt bona, ja que genera sensació de calidesa. Per espai com la sala d’estar o el dormitori és excel·lent. També ens hem encarregat de color alguns mobles com el sofà, el moble de la televisió i una taula com a menjador.

Pressupost de reforma integral

Si heu arribat el moment d’actualitzar la vostra llar contacta amb nosaltres. Preparem un projecte personalitzat i ajustat al vostre pressupost. El tindrem llest en pocs dies i incloem plànols de planta, renders 3D i una llista detallada de les característiques. Tot t’ho lliurem sense cap compromís.