close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Santponç de Barcelona

El nostre equip de reformes integrals a Barcelona ha finalitzat una nova feina. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins un habitatge situat al carrer Santponç. Ens hem encarregat de renovar per complet tant la cuina com el bany. Hem dut a terme millores en l’interiorisme i l’equipament de les dues estances.

El resultat final d’aquesta nova reforma integral el vam presentar en el següent vídeo. Perquè puguis conèixer la manera en què treballem a Grupo Inventia et convidem a seguir el nostre canal de Youtube. Aquí podràs veure totes les reformes integrals que vam finalitzar tant a Barcelona ciutat com a municipis de les rodalies.

Reforma integral de cuina

La cuina s’ubica en un espai propi i està distribuïda en forma de L. Això es materialitza amb un nou moble de cuina col·locat a la banda esquerra. A la paret de la dreta s’afegeix una barra de cuina que amplia la superfície de suport i de treball a la cuina. En el fons de l’estança s’han disposat buits a mida per integrar els nous electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones.

El costat esquerre l’ocupa una àmplia taulell que s’ha equipat amb un aigüera d’una pica i una moderna placa vitroceràmica. Es tracta d’una reforma de cuina funcional i efectiva. Una altra millora és l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Ara la cuina disposa de diversos calaixos i armaris tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

A més de l’equipament i la distribució en aquesta reforma integral també hem renovat la imatge de la cuina. Es presenta amb un disseny modern amb un mobiliari d’acabat beige i unes taulells grisos. Per al nou paviment s’ha apostat per un terra ceràmic imitació parquet que encaixa perfectament.

Reforma integral de bany

Com hem esmentat en aquesta nova reforma integral a Barcelona també ens hem encarregat de millorar la cambra de bany. El nostre equip s’ha encarregat d’imprimir un nou interiorisme i d’instal·lar les noves peces sanitàries. Pel que fa a la imatge s’ha optat per un enrajolat total amb rajoles de color beige. D’aquesta manera s’ha generat un espai lluminós i visualment ampli.

Per al nou equipament s’ha disposat un bany de tres peces pràctic i funcional. La idea és que ofereixi les millors prestacions tant diàriament com en els moments més relaxats. D’aquesta manera el bany disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge per a organitzar tot tipus de productes. També s’ha col·locat un nou inodor i un plat de dutxa que queda protegit per mampares de portes corredisses.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim projectes de reformes integrals personalitzats i a mida. Comptem amb una àmplia varietat d’opcions i ens adaptem a tots els estils i pressupostos sense renunciar a la millor qualitat. Per sol·licitar el teu projecte més pressupost de reforma integral pots trucar-nos al 93 209 97 17 o si ho prefereixes omplir aquest formulari.