close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Sicília de Barcelona

Nova ocasió en què vam poder treure a la llum les nostres dots en les reformes integrals a Barcelona. Grupo Inventia va ser escollit pels propietaris d’un habitatge del carrer Sicília per dur a terme una rehabilitació completa de totes les estances. En línies generals vam aplicar un estil contemporani amb l’objectiu d’aconseguir ambients còmodes i acollidors.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals aconseguits tant en apartats d’interiorisme com a equipament. A continuació comentarem els detalls més destacats en estances clau com la cuina o les cambres de bany.

Reforma de cuina

A través d’una porta corredissa s’accedeix a l’estança de la cuina. Aquesta està composta en dues parts, ja que en el costat dret se situa un taulell en forma de L i en l’esquerre un moble de cuina. En aquest últim es van encastar els electrodomèstics compostos per nevera, forn i microones.

Per la seva banda, els taulells ofereixen una bona superfície de suport i estan equipats amb una pica i una placa vitroceràmica. Al seu torn, compten amb espai per a l’emmagatzematge tant en la seva zona inferior com superior. Un altre detall d’aquesta reforma de cuina és el paviment. Embolicat en una estança de tons neutres es va col·locar un terra hidràulic amb molta personalitat.

Reforma de banys

En aquesta ocasió es van dur a terme dues reformes de bany: el principal i el de cortesia. Les dues estances es van equipar amb les mateixes peces sanitàries. Per a això es va col·locar un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa. La diferència més notable és que les del bany principal són més grans, ja que la superfície disponible així ho permetia.

Pel que fa al disseny interior de les cambres de bany, els elements són similars, encara que amb diferències. Per exemple, les parets del bany principal es van enrajolar amb rajoles blanques grans, mentre que en el de cortesia es van utilitzar rajoles tipus metro. No obstant això, tots dos compten amb un terra hidràulic molt similar i que encaixa en els dos banys.

Reformes integrals a Barcelona

Renovar i modernitzar la teva llar és senzill si contactes amb Grupo Inventia. T’oferim assessorament personalitzat des del primer dia i et lliurem el teu projecte i pressupost de reforma sense cap cost ni compromís.