close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Sugranyes de Barcelona

La llista de reformes integrals finalitzades segueix incrementant. En aquesta ocasió a Grupo Inventia ens hem encarregat de renovar per complet un habitatge situat al carrer Sugranyes de Barcelona. Com en tota reforma integral ha implicat una millora tant en l’apartat de l’interiorisme com en el de l’equipament de certes estances.

Les millores dutes a terme en aquesta nova reforma integral a Barcelona poden apreciar-se en el següent vídeo. Si vols veure més treballs de la nostra empresa de reformes integrals et convidem a visitar el nostre canal de Youtube.

Disseny interior

El punt més important a l’hora d’establir una renovació de disseny interior d’un habitatge és definir l’estil. En aquesta reforma integral s’ha optat per un estil contemporani i apte per a qualsevol tipus de decoració. Les parets s’han pintat amb un suau to de gris. És un color perfecte per generar espais molt lluminosos i visualment amplis.

Al seu torn aquest color gris de les parets fa destacar a sòcols i portes blanques. Com a complement ideal a aquest disseny interior contemporani s’ha col·locat un terra de parquet laminat en tons mitjans de fusta. Es tracta d’una opció perfecta tant a nivell visual com pràctic, ja que el seu manteniment és senzill.

Reforma de cuina

La cuina ha estat un altre dels espais que s’han renovat per complet en aquesta reforma integral. Se situa en en una estança pròpia i molt àmplia. Tant és així que hi ha espai suficient com per disposar d’una zona office. De fet a la banda esquerra d’aquesta cuina pot desplegar-se de la paret un taulell. Aquesta pot servir com a superfície extra de suport o com a barra d’esmorzar.

Per la seva banda el moble de cuina té forma de L. En l’extrem de la dreta hi ha la nevera, que resta camuflada per portes d’armari. Tot seguit neix un taulell que ràpidament torça a l’esquerra per donar pas a la de sobre principal. En aquest camí ens trobem amb una pica i una placa vitroceràmica. La reforma de cuina també compta amb forn i microones, encastats a les zones inferior i superior del taulell de cuina.

Reforma de banys

En aquest nou treball de reforma integral a Barcelona han estat dues cambres de bany dels que s’han renovat completament. Encara que són estances de mida diferent, en ambdues reformes de bany s’han instal·lat els mateixos sanitaris. El nou equipament es compon de lavabo amb moble de bany, inodor i plat de dutxa protegit amb mampares.

Les parets dels banys s’han enrajolat utilitzant rajoles blanques. Amb això s’ha aconseguit una imatge molt fresca i agradable. Dues característiques essencials per a un espai d’ús diari. En tots dos banys s’ha col·locat un paviment tipus hidràulic. Els dibuixos aporten molta personalitat a l’estança i la seva superfície és perfecta per mantenir-se sense massa esforç.

Reformes integrals a Barcelona

Els professionals de Grupo Inventia t’assessoraran des del minut un perquè la teva reforma integral sigui un èxit rotund. Per sol·licitar el teu projecte i pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17 o escriure’ns a info@grupoinventia.es. Te’ls lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.