close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Súria de Barcelona

A Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de reforma integral a Barcelona. El nostre equip es va desplaçar fins a un habitatge del carrer Súria per dur a terme una renovació completa en l’apartat del disseny interior. En aquesta reforma integral ens vam encarregar de dur a terme treballs de pintura, canvi de portes i col·locació de parquet.

La nostra empresa de reformes integrals compta amb departaments especialitzats per a cada apartat d’un treball de rehabilitació, a més de disposar dels serveis d’un experimentat departament d’interiorisme. En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals del treball realitzat.

Disseny inteior

Un dels principals punts de l’encàrrec era el de rejovenir la imatge de l’habitatge, realitzant millores en estances com la sala d’estar i els dormitoris. L’objectiu era aplicar un estil contemporani amb el que s’obtinguessin espais amplis i lluminosos. Amb el benefici que comporta disposar de grans entrades de llum natural, la demanda es va complir amb escreix.

En aquest cas les parets es van pintar d’un suau to beige, ideal perquè la llum procedent de l’exterior s’expandeixi per tot l’habitatge. Al seu torn es va dur a terme un canvi de portes i finestres. Es van escollir portes de color blanc, llises per als dormitoris i amb vidres opacs a la sala d’estar. D’altra banda es va optar per finestres d’alumini, corederas i abatibles.

Terra de parquet

Un protagonista destacat en aquesta reforma integral era el paviment. D’acord amb la idea d’aconseguir un aspecte més modern es va optar per un terra de parquet. Aquest es presenta en tons mitjans de fusta i amb un acabat suau i homogeni. Com a complement es va col·locar un sòcol de color blanc, combinant tant amb les portes com amb el color de la pared.

Reformes integrals a Barcelona

A més de realitzar reformes integrals o parcials com de la cuina o de la cambra de bany, en Grup Inevntia també elaborem projectes d’interiorisme que impliquin canvi de sòl i treballs de pintura, a més d’altres elements com el canvi de portes i finestres. Per sol·licitar el teu projecte, gratuït i sense compromís, tan sols has de contactar amb nosaltres.