close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Torrent de l’Olla

Nou habitatge reformat amb el segell de Grup Inventia. En aquesta ocasió el nostre equip de reformes integrals a Barcelona es va desplaçar fins al carrer Torrent de l’Olla per dur a terme una completa rehabilitació d’habitatge. Com és habitual en aquest tipus de treballs, se’ns va encomanar millorar tant el diseny interior de l’habitatge com l’equipament en estances clau.

En línies generals es va aplicar un estil contemporani, adequant la imatge als temps actuals. Al seu torn, es van mantenir elements que no li resten personalitat a l’interiorisme original, ja que es van mantenir les bigues de fusta vista de la clàssica volta catalana. Tot això pot apreciar-se en el vídeo que compartim tot seguit.

Reforma de cuina

Es va apostar per una cuina oberta i el resultat escenifica l’encert. Distribuïda en forma de L, aquesta cuina disposa d’una àmplia capacitat d’emmagatzematge tant en les zones inferiors com superiors de les taulells. També compta amb tots els electrodomèstics necessaris per garantir les millors prestacions en el seu ús.

A la banda esquerra d’aquesta reforma de cuina es va disposar un primer tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica i una correcta superfície de suport i de treball al seu voltant. Girant cap a la dreta apareix un segon tram equipat amb una pica. Ja en l’extrem es encastraron la resta d’electrodomèstics compostos per forn, microones i nevera.

Reforma de bany

En la reforma de bany es van mantenir les línies neutres que es poden apreciar en la resta de l’habitatge. Una opció perfecta per aconseguir un ambient fresc i agradable en un espai d’ús diari i que ha d’oferir una sensació agradable i de descans. Al seu torn, es va instal·lar un equipament sanitari complet amb lavabo, inodor i, al fons de l’estança, una dutxa.

En la nova imatge de la cambra de bany destaquen les parets enrajolades per complet amb rajoles de color beige que generen un efecte òptic ondulat molt encertat. Aquest disseny general combina molt bé amb altres acabats com el blanc de la porta corredissa o la fusta del moble del lavabo. Tot això s’harmonitza amb un paviment de gres en to gris.

Reformes integrals a Barcelona

Els nostres experts en reformes integrals a Barcelona aconseguiran que la teva llar llueixi tal com desitja. A més disposem d’un ampli catàleg amb opcions variades per a cadascuna de les estances. Pots informar-te sense compromís contactant amb nosaltres trucant al 93 209 97 17.