close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Trinxant de Barcelona

Un nou treball de reforma integral finalitzat ens porta fins al carrer Trinxant de Barcelona. Ens hem encaragat de canviar completament la imatge i modernitzar-la i d’instal·lar un nou equipament. També hem actualitzat totes les instal·lacions perquè funcionin de manera correcta durant molts temps.

Si vols fer una reforma integral a casa teva t’oferim projectes personalitzats i en base a les teves necessitats. Gràcies a la nostra versatilitat i catàleg podem adaptar-nos a tots els estils i pressupostos. Tot això garantint materials de gran qualitat i contrastats al mercat. Podràs veure tota la nostra oferta al costat de l’assessorament de les nostres especialistes en disseny d’interiors.

Com a empresa de reformes integrals oferim transparència i compartim tots els projectes que finalitzem a les nostres xarxes socials. Així, podem mostrar de primera mà la nostra manera de treballar. Aquesta nova reforma a Barcelona la compartim al següent vídeo. Segueix-nos i coneix tots els nostres serveis de reforma.

Cuina a dos fronts

La cuina se situa en un espai propi i independent i disposa de tot allò necessari per oferir les millors prestacions. S’ha utilitzat una distribució de cuina en dos fronts i s’ha generat una mobilitat excel·lent. Els nous elements s’han repartit per tot l’espai i s’han col·locat al lloc més pràctic per fer-ne ús.

A la part dreta s’ha col·locat un taulell allargat que ofereix superfície de suport i de treball. Compta amb una pica d’un sinus i de capacitat d’emmagatzematge a la part superior i inferior. En aquesta última també s’hi han integrat la rentadora i el rentaplats.

A l’extrem del front esquerre s’hi han integrat la resta d’electrodomèstics. Concretament hi ha espai per a una nevera, un forn i un microones. Segudament s’ha habilitat un segon tram de taulell amb una placa vitroceràmica. Igual que l’anterior disposa d’armaris i calaixos per a l’emmagatzematge de cuina a la part alta i també a la baixa.

Nou bany funcional

Un altre dels espais millorats en aquesta reforma a Barcelona és la cambra de bany. S’han dut a terme tasques per modernitzar la imatge i instal·lar-hi un equipament sanitari altament fincional. Ara la cambra de bany disposa d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge incorporat, un vàter flotant i una zona d´aigües. Per aquest darrer s’hi ha instal·lat un plat de dutxa que queda protegit per mampares de portes corredisses.

Pel que fa a la nova imatge les parets s’han enrajolat per complet amb rajoles de color beix. D’aquesta mateixa tonalitat s’han col·locat les rajoles del terra. Així es pot generar un espai lumniós i visualment ampli. Contrasta amb el color blanc del nou mobiliari de bany i de la porta corredissa dentrada.

Iamatge contemporània

A més de renovar dos espais clau com la cuina i el bany també s’han dut a terme millores en l’interiroisme de l’habitatge. Per això s’ha pres nota de les necessitats dels propietaris i s’hi ha treballat sobre la base. D´aquesta manera es pot aconseguir l´ambient ideal i requerit.

En aquesta reforma a Bareclona s’ha escollit un disseny d’interiors contemporani. Les tonalitats neutres són les protagonistes de la imatge nova d’aquest pis. La sala d’estar i el menjador s´han pintat amb un to suau de color beix. Mentrestant als dormitoris s’ha utilitzat la pintura de color blanc.

En tots dos casos s’ha aconseguit allò que es buscava. S’han generat espais que permeten fluir a la llum natural i aconseguir zones ben il·luminades i que generen més sensació d’amplitud. A això us acompanya el nou paviment que s’ha col·locat. Es tracta d’un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Contribueix a imprimir calidesa als espais.

Pressupost de reforma integral

A Grupo Inventia t’oferim una reforma integral personalitzada ia la teva mida. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar tota la informació que necessites. També pots sol·licitar un pressupost de reforma que t’entregarem sense compromís.