close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Tuset de Barcelona

Una de les nostres últimes reformes integrals ens porta fins al carrer Tuset de Barcelona. Ens hem encarregat de renovar per complet totes les estances de l’habitatge. Ha implicat treballs de millora en interiorisme, equipament i instal·lacions. Comptem amb els professionals adequats perquè la teva reforma integral sigui perfecta.

La nostra empresa de reformes integrals disposa d’un ampli catàleg de materials i acabats. Podem adaptar-nos a tots els estils decoratius i pressupostos. Per sol·licitar el teu projecte de reforma integral pots trucar-nos al 93 209 97 17. També pots omplir aquest formulari de contacte i un dels nostres professionals et atendrà de manera personalitzada.

Reforma integral de cuina

En aquesta nova reforma integral a Barcelona ens hem encarregat de renovar completament la cuina. Se situa en una estada independent i s’ha escollit un moble de cuina en forma d’U. A més a la part inferior del taulell de cuina hi ha diversos calaixos i armaris que aporten una gran capacitat d’emmagatzematge.

Els taulells són allargats i ofereixen una àmplia superfície de suport i de treball. La de l’esquerra està equipat amb una pica. A la central s’ha instal·lat una placa vitroceràmica acompanyada d’una campana extractora en color negre. També s’han col·locat armaris per a l’emmagatzematge a la zona superior. A la part dreta s’han integrat els electrodomèstics. Es componen de forn, microones i nevera.

Nous banys

Al tractar-se d’una reforma integral completa també hem millorat les cambres de bany. En tots dos s’ha seguit una mateixa decoració en tons neutres. Així es generen espais molt lluminosos i visualment amplis. La part inferior de les parets s’ha enrajolat amb rajoles de color gris. Mentre que per la part superior s’han fet servir rajoles de color blanc. Per al paviment dels banys s’ha escollit un terra ceràmic imitació parquet.

Pel que fa a el nou equipament sanitari tots dos compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat. A aquest li acompanya un vàter flotant. Es tracta d’una peça sanitària idònia per ampliar l’espai visual de les estances. Finalment s’ha col·locat un plat de dutxa arran de terra protegit amb mampares de portes corredisses.

Interiorisme renovat

El nostre equip d’interioristes a Barcelona ha tingut un paper molt actiu en aquesta reforma integral. S’ha millorat per complet la imatge de tots els espais de l’habitatge. Per a això s’ha treballat en un disseny interior d’estil neutre, amb colors capaços de generar ambients amplis i acollidors. Les parets de la majoria d’estances s’han pintat amb un suau to beige. D’aquesta manera la llum s’expandeix a cada racó del pis.

Això es combina amb un nou paviment ceràmic imitació fusta. També s’han canviat totes les portes. Per a elles s’ha escollit el color blanc i les fa destacar en la imatge global. Aquest ambient acollidor es potencia amb la nova il·luminació. S’han col·locat llums d’ull de bou que generen un ambient molt agradable.

Reforma integral a Barcelona

Per conèixer més de les reformes integrals que hem realitzat fins a la data pots visitar el nostre canal de Youtube. A Grupo Inventia treballem tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies. Prepararem el teu projecte de reforma integral a mida i amb l’assessorament dels nostres professionals.