close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Villarroel de Barcelona

Acabar-nos una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer Villarroel. Allà ens hem encarregat de renovar i millorar tant la imatge de tots els espais com l’equipament d’estances clau com la cuina i les cambres de bany. En definitiva un nou treball perfecte a càrrec dels nostres departaments d’interiorisme i reforma integral.

En el següent vídeo compartim els acabats generals d’aquesta reforma integral. Ara l’habitatge ofereix totes les comoditats d’una llar. Espais acollidors i estades funcionals. En el nostre canal de Youtube pots veure més reformes integrals que hem realitzat. A Grupo Inventia treballem tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies.

Reforma integral de cuina

Ens trobem amb una cuina oberta a la sala i distribuïda en forma lineal. S’ha optat per això donades les característiques de l’espai i les necessitats dels propietaris. Ara cada nou elements de cuina s’ubica en un lloc perfecte per oferir màxima funcionalitat. A l’extrem esquerre s’han disposat buits a mida per integrar els electrodomèstics. Concretament nevera, forn i microones.

Seguidament apareix una allargada de sobre. Sobre ella s’han instal·lat una placa vitroceràmica i una pica integrat. Tant en la seva part inferior com superior hi ha calaixos i armaris per a l’emmagatzematge. Un moble de cuina blanc que segueix la línia decorativa general. Una altra novetat en aquesta reforma de cuina és el paviment. S’ha col·locat un terra tipus hidràulic que delimita visualment l’espai de la cuina.

Reforma de banys

Altres estades renovades completament en aquesta reforma integral són les cambres de bany. Cadascun d’ells s’ha equipat completament amb tres peces sanitàries llistes per oferir les millors prestacions. Els lavabos són amplis i compten amb dos calaixos per a emmagatzematge en la seva zona inferior. També compten amb un vàter i un plat de dutxa. Aquest últim element es protegeix amb mampares de portes corredisses.

Per a la seva nova imatge s’ha optat per tons neutres, una opció perfecta per aconseguir espais acollidors. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige, el mateix que presenten les rajoles de terra. D’aquesta manera s’han pogut introduir altres acabats, com els de color blanc del moble de lavabo.

Nou interiorisme

A nivell general aquesta reforma integral a Barcelona ha implicat un treball en interiorisme. La imatge de tots els seus espais s’ha renovat per acabar lluint una imatge moderna i actual. Les parets de la sala d’estar, dormitoris o passadís s’han pintat de color blanc. Així es garanteix que la llum natural arribi a cada racó i s’aconsegueixin espais molt acollidors.

Se li afegeixen les noves portes, també de color blanc. Per al paviment s’ha escollit un terra ceràmic imitació parquet. A nivell visual és una combinació perfecta, molt contemporani, i a més és un material resistent i durador. En aquesta reforma integral també s’han mantingut elements originals. El més destacat el sostre de volta catalana de la sala.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia tindràs als millors professionals de el sector de les reformes integrals. Oferim projectes a mida i personalitzats, ens adaptem a tots els estils i pressupostos. Per sol·licitar el teu pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari. Et lliurarem el teu projecte i pressupost de reforma sense cap cost ni compromís.