close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de casa a Sant Just Desvern

Un nou treball de reforma integral ens porta fins a la localitat de Sant Just Desvern. El nostre equip s’ha encarregat de renovar completament els aspectes d’imatge i equipament d’aquesta casa. A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia ens encarreguem de realitzar projectes de renovació d’habitatges tant a Barcelona ciutat com a localitats de les rodalies.

Igual que totes les reformes integrals que duem a terme aquesta a Sant Just Desvern s’ha executat sobre la base dels gustos i necessitats dels propietaris. Gràcies a l’ampli catàleg de materials amb què treballem i la nostra capacitat d’adaptació podem fer reformes d’habitatge a mida.

Per sol·licitar el teu projecte més pressupost de reforma integral ens pots trucar al 93 209 97 17. Un dels nostres professionals t’atendrà personalment i resoldrà tots els teus dubtes. La teva llar pot lluir tan perfecta com la que mostrem al següent vídeo. Per conèixer més treballs finalitzats et convidem a seguir-nos a les xarxes socials.

Interiorisme amb personalitat

Una de les millores que s’han dut a terme en aquesta reforma integral de casa és millorar la imatge de l’habitatge. En aquesta ocasió s’han utilitzat diferents decoracions als diferents espais de la casa. Tot i això tot queda englobat en un interiorisme contemporani que genera una agradable sensació de llar.

En base a això, el nostre departament d’interiorisme a Barcelona ha treballat per generar espais lluminosos i amplis. Aprofitant les grans entrades de llum natural, les parets s’han pintat amb tons neutres per aconseguir-ho. D’aquesta manera les parets de la sala d’estar són de color beige o als dormitoris es combina el blanc amb tons blaus i grisos.

Un dels elements que es manté a tots els espais és el nou paviment. S’ha col·locat un terra de parquet en tons clars de fusta. Fins i tot als esglaons de les escales que connecten les plantes de la casa. En aquest apartat destaca la contrapetja que s’ha fet servir, ja que és d’una rajola molt vistosa i colorida.

Reforma integral de cuina

La cuina és un altre dels espais que s’ha millorat amb la reforma integral. És de concepte obert i està distribuïda en forma d’U. Ara la cuina ofereix una mobilitat perfecta i els nous elements s´ubiquen en un espai funcional. També compta amb prou espai per ubicar una zona amb una taula i diverses cadires.

A la part dreta tenim el tram de taulell principal. Aporta una àmplia superfície de suport i de treball i també compta amb la pica. El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram. S’hi ha instal·lat la placa vitroceràmica i compta amb espai d’emmagatzematge a la part inferior.

A la banda esquerra d’aquesta reforma de cuina s’ha habilitat un moble de cuina alt amb buits a mida per a integral els nous electrodomèstics. Concretament hi ha espai per a un forn, un microones i una nevera. Tots ells es presenten en un acabat d’acer inoxidable que contrasta molt bé amb el color negre del moble de cuina i els taulells blancs.

Nous banys moderns

Les cambres de bany de la casa també s’han vist millorades en l’aspecte de la imatge i ara tenen noves peces sanitàries. Tots ells estan preparats per oferir les millors prestacions des del primer dia. Com a especialistes en reformes de banys disposem d’un ampli catàleg amb què podem oferir tot allò necessari perquè estigui al teu gust.

El nou disseny de les cambres de bany es presenta com la resta de la casa: molt lluminós i visualment ampli. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color blanc en diferents acabats. Mentre que en un bany són rajoles tipus metro a l’altre es presenten amb disseny que simula el marbre. El nou paviment és de rajoles de forma hexagonal de color gris.

Quant al nou equipament sanitari cada cambra de bany compta amb un lavabo amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. També amb un vàter flotant que contribueix a generar més espai visual i una zona d’aigües. Aquest darrer element també presenta diferències, ja que en un s’ha mantingut l’espai de la banyera i en l’altre s’hi ha col·locat un plat de dutxa.

Pressupost de reforma integral

Per a Grupo Inventia cada projecte de reforma integral és únic i es tracta de manera personalitzada. La nostra experiència al sector ens permet adaptar-nos a tots els estils decoratius. Oferim les millors qualitats del mercat a un preu a l’abast de tots els pressupostos. Els nostres professionals treballaran perquè el resultat de la teva reforma integral sigui exitós i tingui tot allò que necessites.