close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de casa a Santa Coloma de Gramenet

A més de treballar activament a Barcelona ciutat també realitzem projectes de reformes integrals en localitats de les rodalies. És el cas de la casa que ens hem encarregat de renovar per complet a Santa Coloma de Gramenet. En aquesta reforma integral de casa s’han dut a terme millores tant en el disseny interior de les seves estades com totes les instal·lacions.

Un projecte molt complet i que ha donat com a resultat una casa altament funcional i que funciona com una autèntica llar. Els acabats de la reforma integral poden apreciar-se en el següent vídeo que hem pujat al nostre canal de Youtube. Segueix-nos en les nostres xarxes socials i no et perdis cap dels nostres projectes.

Pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 o escrivint-nos un WhatsAap, trobaràs la icona a la part superior dreta d’aquesta web. Elaborarem un projecte de reforma i pressupost personalitzat en base als teus gustos i necessitats. Tots dos documents te’ls lliurarem sense cap tipus de cost ni compromís.

Reforma de cuina

En aquest projecte ens hem encarregat de realitzar una completa reforma de cuina. Es tracta d’una cuina oberta que compta amb una illa de cuina. Aquesta funciona com a barra d’esmorzar i complementa al marbre principal aportant més superfície de suport i de treball. També genera major capacitat d’emmagatzematge en un part inferior.

Just davant s’ha col·locat el moble de cuina principal que té forma lineal. A l’extrem esquerre s’han disposat buits a mida per integrar diversos electrodomèstics. Concretament la nevera, el forn i el microones. Seguidament neix un taulell que arriba fins a l’altre extrem de la cuina.

Sobre ell s’hi han instal·lat una placa vitroceràmica i un aigüera d’una pica. A més compta amb diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge a la seva zona superior i inferior. Precisament en aquesta última també s’ha integrat un rentavaixelles. En línies generals s’ha aconseguit una cuina funcional i que garanteix les millors prestacions.

Reforma de banys

En aquesta reforma integral a Santa Coloma s’han renovat un total de tres quarts de bany. Concretament dos banys complet i un lavabo. L’equipament de les cambres de bany es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa. Entre ells hi ha algunes diferències, ja que en una cambra de bany s’afegeix un quart sanitari, el bidet.

En tots dos casos s’ha apostat per una imatge moderna i contemporània atorgant protagonisme als tons neutres. D’aquesta manera s’han aconseguit espai d’ambient agradable, molt important en estances d’ús diari. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color blanc de diferent acabat. Generen lluminositat i amplitud. En el nou terra si que coincideixen i ara compten amb rajoles que imiten el parquet.

Per la seva banda la neteja funciona com un excel·lent complement a la higiene diària. Un espai funcional equipat amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge i un vàter amb la cisterna oculta. Les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles biselladess de color blanc i la resta de paret s’ha pintat de blau. Una imatge molt mediterrània.

Nou interiorisme

Un dels punts a millorar en aquesta reforma integral era el de la imatge de tot l’habitatge. S’ha treballat en un projecte d’interiorisme en base a un estil contemporani amb un resultat molt efectiu. A l’tractar-se d’una casa de diverses plantes s’ha tractat d’homogeneïtzar la imatge global i en cadascuna d’elles s’han seguit els mateix paràmetres.

Les parets s’han pintat amb un suau to beige. Un gran encert ja que s’han aconseguit espais molt lluminosos i visualment amplis. D’aquesta manera també destaquen les noves portes que s’han col·locat. En aquest sentit s’han escollit unes portes blanques amb relleu. Una barreja entre estils modern i rústic molt interessant.

Un altre element que ens hem encarregat de millorar és el paviment de totes les plantes de la casa. Per aquest s’ha escollit un terra de parquet en tons naturals de fusta. Encaixa perfectament amb la imatge global de l’habitatge i genera una sensació de calidesa idònia per a qualsevol llar. De fusta també són les escala que connecten cada pis de la casa, la protecció és una barana d’acer.

Reforma integral de Casa

A Grupo Inventia ens encarreguem que les idees que tens per la seva nova llar es converteixin en realitat. Els nostres professionals treballaran en un projecte personalitzat en base als teus gustos i necessitats. Sempre adaptant-nos al teu pressupost i sense renunciar a les millors qualitats del mercat.

Els nostres anys d’experiència ens permeten garantir el millor resultat en la reforma integral del teu pis o casa. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 o escriu-nos a info@grupoinventia.es. Et lliurem el teu projecte de reforma de manera gratuïta i sense cap compromís.