close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de casa a Santa Coloma de Cervelló

El nostre equip de reformes integrals s’ha encarregat de dur a terme una renovació d’habitatge a Santa Coloma de Cervelló. Un treball molt complet que ha implicat tant projectes de reforma i redistribució com d’interiorisme. Després d’aquesta reforma integral s’ha aconseguit una veritable llar a punt per oferir les millors prestacions.

Per a aquesta ocasió no hem treballat a Barcelona ciutat, sinó que ens hem desplaçat. A Grupo Inventia també ens encarreguem de projectes de reformes integrals en localitats properes a la capital. Així que si vols sol·licitar el teu pressupost de reforma pots fer-ho trucant al 93 209 97 17. T’ho entreguem sense cost ni compromís, com tots els passos que es realitzen abans d’iniciar les obres.

En el vídeo anterior us hem mostrat els acabats d’aquesta reforma a Santa Coloma de Cervelló. Com es pot apreciar el treball del nostre equip ha estat impecable i s’han seguit totes les pautes establertes. A l’igual que cada un dels projectes que realitzem ha estat personalitzat i a mida dels propietaris. La nostra versatilitat com a empresa de reformes ens permet oferir les millors opcions per a cada espai de l’habitatge.

Nova imatge interior

Un dels punts a millorar en aquest treball de reforma integral era el de la imatge interior de tot l’habitatge. El nostre departament d’interiorisme ha treballat en base als gustos i necessitats dels propietaris de la casa. D’aquesta manera s’ha imprès un nou disseny interior d’estil contemporani.

S’han utilitzat tons neutres per pintar la majoria de les parets. D’aquesta manera s’ha aconseguit crear espais molt lluminosos i d’ambient acollidor. Sens dubte dues característiques essencials per a una llar. També s’han restaurat algunes parets de maó vist. Es tracta d’un element decoratiu que si se sap encaixar en la imatge global resulta espectacular. Pot apreciar-se en el saló i el dormitori principal.

Les portes d’accés a totes les estances també s’han canviat. Ara són portes de color blanc i contribueixen a generar una imatge actual a tot l’habitatge. Òbviament s’ha renovat tot el paviment. En aquesta parcel·la s’ha escollit un terra de parquet en tons naturals de fusta. La sensació de calidesa que transmet és espectacular.

Reforma integral de cuina

En aquesta ocasió la cuina és oberta i està distribuïda en forma de L. No obstant això compta amb una àmplia illa de cuina que la fa molt més pràctica i funcional. Aquesta illa se situa en el centre de l’espai i s’ha equipat amb una placa vitroceràmica. A més d’això aporta una gran superfície de suport i també pot utilitzar-se com una barra de cuina per esmorzar.

A la banda esquerra s’ha col·locat un moble de cuina en color negre de grans dimensions. En ell s’han integrat diversos dels nous electrodomèstics d’aquesta reforma de cuina. Concretament el forn, el microones i la nevera, que és de dues portes. De la mateixa manera també compta amb diversos armaris que generen una gran capacitat d’emmagatzematge.

Ja en el costat dret s’ha col·locat un tram de taulell amb la pica. A més d’això genera més superfície de suport i de treball a la cuina. Un altre punt pràctic en aquest espai és que s’ha aprofitat la part inferior i superior per disposar espai d’emmagatzematge. Diversos calaixos i armaris permeten una organització perfecta en aquesta reforma de cuina.

Nous banys

Altres estances que s’han vist altament millorades en aquesta reforma integral són les dues cambres de bany que hi ha a la casa. Ara cada un d’ells compta amb l’equipament sanitari necessari per oferir les millors prestacions en tot moment. Cada bany disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i un vàter. A ells els acompanya un pràctic plat de dutxa protegit amb una mampara transparent.

Per al nou disseny interior en els dos cambres de bany s’ha optat per una imatge molt similar. L’objectiu era aconseguir dues estades d’ambient agradable amb molta lluminositat i sensació d’amplitud. Es tracta de característiques imprescindibles en estances d’ús diari que han d’oferir un entorn agradable.

Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color blanc. D’entrada permets que la llum s’estengui a cada racó del bany i accepta molt bé un altre tipus d’acabats. Per exemple els mobles de el lavabo es presenten en un bonic acabat en fusta. També s’ha renovat el paviment, on s’ha escollit un terra tipus hidràulic. A nivell visual és perfecte i en el pràctic també, ja que és una superfície idònia per a un espai com la cambra de bany.

Pressupost de reforma integral sense compromís

A Grupo Inventia ens comprometem a que el teu reforma integral sigui un èxit rotund. Els nostres anys d’experiència en el sector i els grans resultats obtinguts ens permeten afirmar-ho amb rotunditat. Si necessites qualsevol tipus d’informació contacta amb nosaltres directament a través de WhatsApp. Trobaràs la icona de trucada a la part superior dreta en aquesta mateixa web.