close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de bany al carrer Sancho de Àvila de Barcelona

A Grupo Inventia ens hem encarregat de millorar per complet aquest bany. Se situa en un habitatge del carrer Sancho de Ávila a Barcelona. Com hem esmentat en ocasions anteriors elaborem projectes tant per a reformes integrals com per a renovacions parcials. En aquest cas hem dut a terme una completa reforma de bany. Hem actualitzat la seva imatge i instal·lat un nou equipament sanitari.

El nostre ventall d’opcions per al teu nou bany és molt ampli. A més s’adapta a tots els estils decoratius i pressupostos. Treballem amb marques contrastades i posem a l’abast de tothom les millors qualitats del mercat. Entre el nostre estoc per reformes de banys tenim tot el necessari. Rajoles, sanitaris, mobiliari i una infinitat d’opcions per al teu nou bany.

Com es pot apreciar en el vídeo que hem compartit l’objectiu d’aquesta reforma integral de bany era modernitzar-lo i adequar-lo a les necessitats actuals. En base als gustos i necessitats dels propietaris es va traçar un projecte d’interiorisme personalitzat. El nostre equip d’obra s’ha encarregat de convertir-lo en realitat. Pots sol·licitar el teu projecte sense cap compromís trucant al 93 209 97 17.

Nou equipament sanitari

Es tracta del bany principal de la casa. Un espai d’ús diari i que ha d’oferir les millors prestacions en tot moment. Un dels primers passos d’aquesta reforma de bany a Barcelona era el d’escollir els nous sanitaris. S’ha optat per un pràctic bany de tres peces que ofereix una mobilitat perfecta en cadascuna de les seves zones.

A aquest bany s’accedeix a través d’una porta corredissa. Es tracta d’un element molt aconsellable, ja que d’aquesta manera es pot aprofitar al màxim l’espai interior de la cambra de bany. A mà dret ens trobem amb el nou vàter. En aquest cas s’ha optat per un vàter de línies modernes amb la cisterna oculta a la paret. Si l’espai ho permet i ens vam decantar per aquesta opció aconseguirem major espai visual.

En el fons de l’estança trobem el nou moble de bany amb el lavabo. Es presenta en un acabat en to de fusta clar i compta amb quatre calaixos per a l’emmagatzematge. Un detall que permetrà mantenir l’ordre al bany i organitzar correctament tots els productes d’higiene. El lavabo és de té un disseny rodó i es col·loca sobre el taulell. En aquesta reforma integral de bany es optat per aixetes de color negre mat.

Nova dutxa

Una altra de les millores d’aquesta reforma de bany pel que fa a l’equipament sanitari és el canvi de banyera per una dutxa. Sens dubte un detall que marca la diferència i que amplia visualment l’estança. En aquest cas s’ha optat per un plat de dutxa arran de terra de color blanc. Queda protegit per unes mampares transparents de porta corredissa amb les guies de color negre. D’aquesta manera combina de manera molt natural amb la nova aixetes que s’ha instal·lat.

Disseny de bany

A més de la renovació de l’equipament sanitari també s’ha treballat en la millora de el disseny interior del bany. Per això les nostres interioristes a Barcelona han elaborat un projecte en base a les indicacions dels propietaris. En línies generals s’ha imprès una imatge d’estil contemporani molt fresca i agradable. Sens dubte dues característiques essencials per a un espai d’ús diari.

Les parets s’han enrajolat completament. Per a això s’han utilitzat dos tipus de rajoles amb un suau acabat en color gris. D’aquesta manera s’ha aconseguit una cambra de bany en el qual la llum pot arribar a cada un dels seus racons. Per al nou terra de bany també s’ha optat per unes rajoles amb el mateix acabat. Amb aquesta elecció la imatge és totalment homogènia.

Altres novetats d’aquesta reforma de bany la trobem en el mirall de bany. S’ha optat per un mirall gran i de forma arrodonida. A més de ser un element indispensable en un espai com aquest, contribueix a generar més profunditat. A la part dreta de la porta també s’ha col·locat un seca tovalloles elèctric. Un element molt pràctic i que cada vegada és més demandat.

Reforma de bany a Barcelona

El compromís de Grupo Inventia amb cada projecte de reforma integral és indiscutible. Els anys d’experiència en el sector ens permeten oferir-te els millors acabats per a qualsevol espai de casa teva. Comptem amb professionals especialitzats en reformes de cuina, bany, interiorisme, etc., que faran possible que tinguis tot el necessari en la teva nova llar.

En aquest cas hem canviat i millorat completament una cambra de bany. Et convidem a que ens segueixis en xarxes socials per conèixer tots els projectes de reformes integrals que anem finalitzant. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma a Barcelona i rodalies.