close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de pis al carrer Bailèn de Barcelona

Ja hem acabat la reforma integral de pis que teníem activa al carrer Bailèn de Barcelona. Ens hem encarregat de millorar tant l’aspecte de disseny interior com el de les instal·lacions i l’equipament. Ara ofereix la millor resposta a les necessitats actuals i per a tots els moments.

Les reformes integrals que fem es caracteritzen per adaptar-les a les necessitats dels propietaris. El nostre objectiu és que puguin tenir la seva nova llar a punt per gaudir des del primer dia. La versatilitat dels nostres professionals ens permet adaptar-nos a tots els estils i necessitats.

De la mateixa manera que treballem amb proveïdors de marques contrastades i amb una gamma de productes molt variada. Podem ajustar-nos al pressupost disponible garantint les millors qualitats del mercat. Un bon exemple és el resultat de la reforma integral de pis que hem acabat al carrer Bailèn. El compartim al següent vídeo.

Cuina lineal

Una de les zones més importants en una reforma integral és la cuina. És un espai d’ús diari que sempre ha de presentar el millor aspecte i oferir les millors prestacions. En aquesta reforma a Barcelona s’ha optat per una cuina oberta i amb una distribució en forma lineal.

La cuina queda integrada en un espai al costat del menjador i de la sala d’estar. D’aquesta manera, la connexió entre zones és molt més fluida i connectada. A l’extrem esquerre s’ha col·locat la nevera. S’ha optat perquè quedi camuflada per unes portes iguals al moble de cuina de color blanc. D’aquesta manera, la imatge de la reforma de cuina és molt més homogènia i lineal.

Seguidament ens trobem el taulell principal que s’ha equipat amb una pica i una placa vitroceràmica. A més, ofereix prou espai de suport i de treball. Una altra millora en aquesta reforma de cuina és que la capacitat d’emmagatzematge s’ha ampliat. Té armaris i calaixos tant a la part superior com inferior. En aquesta darrera també s’ha integrat el forn.

Bany funcional

A la cambra de bany també s’ha vist reformat per complet. Ara té una nova imatge d’acord amb els temps actuals. Les parets del bany s’han enrajolat per complet amb rajoles bisellades de color blanc i s’ha col·locat un nou terra tipus hidràulic. Amb aquestes millores s’ha potenciat la sensació d’amplitud i lluminositat a la cambra de bany.

En aquesta reforma de bany també s’han canviat les peces sanitàries. Continua sent un bany de tres peces, encara que amb un equipament modern i funcional. Es compon d’un rentat amb moble d’emmagatzematge, inodor i zona d’aigües. En aquesta última s’hi ha instal·lat un plat de dutxa protegit amb unes mampares de porta corredissa.

Disposem d´una gran varietat d’elements per a les reformes de bany. Així, ens podem adaptar a qualsevol demanda per part dels propietaris dels pisos que reformem. En aquest cas tenim com a resultat una cambra de bany que respon de manera efectiva tant a les necessitats diàries com en els moments més relaxats.

Disseny interior

A més de reformar espais clau com la cuina i el bany també ens hem encarregat de millorar altres aspectes. El nostre equip de dissenyadores d’interiors a Barcelona s’ha encarregat d’aplicar una imatge nova a tot el pis. L’objectiu era un interiorisme contemporani i de tendència actual.

Per això s’ha treballat amb tonalitats neutres a zones com la sala d’estar i els dormitoris. Les parets s’han pintat amb un suau to beix que genera diversos avantatges. D’una banda, permet que la llum flueixi per tots els racons de manera uniforme i de l’altra genera sensació de calidesa i benestar.

Tot plegat es combina amb alguns elements nous i originals. Del primer grup hi ha el nou terra ceràmic imitació parquet que hem col·locat. Un paviment que respon de manera perfecta tant a nivell visual com pràctic, ja que és molt resistent. També trobem elements originals que s’han restaurat i integrat a la nova imatge. Un és la paret de maó vist a la zona principal.

Pressupost de reforma integral de pis

Si heu arribat el moment de millorar el vostre pis a Grupo Inventia us oferim un projecte de reforma integral de pis personalitzat i que cobreixi totes les vostres necessitats. El nostre assessorament és constant durant tot el procés de les obres. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma sense cap compromís.