close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de pis al carrer Escultor Canet de Barcelona

Seguim acabant projectes de reforma integral tant a la ciutat de Barcelona com a localitats de les rodalies. En aquesta ocasió ens hem encarregat de rehabilitar un habitatge situat al carrer Escultor Canet. Un treball molt complet en què hem millorat des de l’aspecte del disseny interior fins a l’equipament.

Els especialistes de la nostra empresa de reformes han encarregat que les demandes dels propietaris siguin una realitat. Els projectes de reforma que fem són a mida i s’aproven quan els clients donen el vistiplau. A més, ens adaptem al pressupost disponible sense renunciar a les millors qualitats.

Els acabats d’aquesta nova reforma a Barcelona els mostrem al vídeo següent. Tot seguit repassarem els detalls i millores més destacats d’aquest treball. Ara la vivenda disposa de totes les prestacions necessàries per respondre a les necessitats actuals.

Interiorisme modern

Per iniciar una reforma integral cal establir quin serà el seu nou disseny interior. Es tracta d’un detall important, ja que és el primer pas per plasmar l’estil dels propietaris del pis i la decoració posterior. En aquesta ocasió hem escollit un disseny contemporani amb tonalitats neutres.

Gràcies a això s’han aconseguit generar espais molt lluminosos i visualment amplis. D’aquesta manera, espais com ara la sala d’estar i els dormitoris tenen un ambient acollidor i casolà. Les parets s’han pintat amb un to suau beix combinant amb un nou terra de parquet en tons de fusta natural.

A més, ens hem encarregat de moblar diversos espais de la vivenda, entre els quals hi ha els dormitoris. Cadascun compta amb un llit, un armari i una zona de treball. A la sala d’estar s’hi ha col·locat un sofà i també s’ha habilitat una zona de menjador amb taula i diverses cadires.

Cuina oberta

La cuina daquest pis és de concepte obert i està distribuïda en forma de L. A la part central compta amb un moble de cuina amb capacitat demmagatzematge a la part inferior i superior. Al taulell s’hi ha instal·lat una placa vitroceràmica i també una pica d’un sinus.

A mà esquerra el moble de cuina continua amb un mòdul vertical per integrar els electrodomèstics. Concretament hi ha espai per col·locar un forn, un microones i una nevera. De fet, la nevera queda camuflada per les portes de l’armari i aporta una imatge homogènia a la cuina.

El nou disseny de la reforma de cuina respon a la imatge contemporània de la resta de la vivenda. S’hi ha instal·lat un moble de cuina blanc que contribueix a generar lluminositat i amplitud. Per al taulell s’ha escollit un acabat en tons clars de fusta que combina perfectament.

Cambra de bany funcional

També ens hem encarregat de fer la reforma de bany. En aquest cas, hem buscat modernitzar la imatge de l’espai i dotar-lo de gran funcionalitat. Ara la cambra de bany ofereix les millors prestacions en tot moment. La nostra oferta en reformes de banys és molt variada i és molt senzill trobar allò que els propietaris necessiten.

Una de les peces del nou equipament sanitari és el lavabo. És de si gran i compta amb dos calaixos per a l’emmagatzematge. D’aquesta manera es poden organitzar tota mena de productes d’higiene i bany. També hem instal·lat un nou vàter de línies modernes que té la cisterna a l’esquena.

La zona d’aigües ocupa un plat de dutxa rectangular protegit amb mampares de portes corredisses. Tot plegat envoltat d’un disseny actual i que genera un ambient fresc i agradable. Les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades blanques i la resta fins al sostre s’ha pintat del mateix color. Per al nou terra s’han escollit unes rajoles tipus hidràulic que aporten molta personalitat.

Pressupost de reforma integral

A Grupo Inventia ens encarreguem de tots els passos perquè la reforma integral de la teva llar sigui un èxit. Pots sol·licitar el teu pressupost sense compromís trucant al 93 209 97 17. En pocs dies tindrem llest el teu projecte per entregar-te’l.