close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de pis al carrer Marina

Un nou projecte de reforma integral a Barcelona ens porta fins al carrer Marina. Aquí ens hem encarregat de renovar completament un habitatge. Hem millorat tant el disseny interior de les estances com l’equipament d’espais clau. Ara és una llar funcional que ofereix les millors prestacions.

Els nostres serveis en reformes inclouen un assessorament personalitzat perquè tinguis tot el que necessites al teu nou habitatge. Cada projecte s’adapta a mida de cada necessitat i gràcies a la nostra versatilitat ens podem adaptar. Disposem d´un catàleg molt ampli per donar cabuda a tots els estils decoratius possibles.

Al següent vídeo compartim els acabats d’aquesta reforma integral de pis. Com es pot apreciar, hem aconseguit aplicar una imatge i equipament d’acord amb les tendències actuals. Per saber més sobre les nostres reformes integrals i projectes pots seguir-nos en xarxes socials. Actualitzem els nostres perfils cada dia amb contingut propi i real.

Disseny contemporani

Un dels primers passos en aquesta reforma a Barcelona és definir la nova imatge dels espais de la vivenda. Hem optat per aplicar un disseny interior contemporani amb tons neutres i terra de parquet. Usant aquest estil hem obtingut espais lluminosos i visualment amplis.

Per pintar les parets hem fet servir el color blanc. És una opció perfecta per permetre que la llum flueixi per tots els racons. A més, aquest pis compta amb grans entrades de llum natural tant al saló principal com als dormitoris. Hem aconseguit un ambient molt acollidor a totes les zones de la casa.

Un altre punt a favor del disseny contemporani és que es pot adaptar a molts tipus de decoració. Ara a aquest pis es pot aplicar un estil decoratiu minimalista, industrial o modern. També cal sumar la calidesa que aporten els terres de parquet. Als dormitoris hem creat un ambient ideal per al descans.

Reforma de cuina oberta

Un dels espais que hem millorat en aquesta reforma integral és la cuina. Es tracta d´una cuina oberta i que té una distribució en forma de L. A la part dreta de la cuina hem col·locat diversos dels nous electrodomèstics. Concretament hi ha buits a mida per integrar la nevera, el forn i el microones.

La part central d’aquesta reforma de cuina és àmplia i compta amb un taulell ampli i allargat. Ofereix una gran superfície de suport i de feina. A més, està equipada amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus. També disposa de capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com a la superior.

Aquesta reforma de cuina garanteix una organització perfecta per a elements de cuina i petits electrodomèstics. Tot això amb un moble de cuina de color negre a la part inferior i amb acabats en fusta als armaris superiors. Aquest darrer element combina de manera molt encertada amb el terra de parquet que hem col·locat.

Reforma de bany modern

També ens hem encarregat de renovar la cambra de bany d’aquest habitatge. És un espai de bany ampli i que hem pogut equipar amb nous sanitaris. Ara compta amb un lavabo amb moble demmagatzematge, un vàter flotant i una zona daigües. Per aquesta darrera hem instal·lat una banyera i un plat de dutxa protegit amb mampares.

Pel que fa a la nova imatge d’aquesta reforma de bany hem fet servir un disseny modern i de tendència actual. Hem enrajolat les parets amb rajoles de to beix. A la paret del lavabo hem fet servir rajoles grans, mentre que a la paret de la zona d’aigües les rajoles són tipus mosaic.

En línies generals hem aconseguit una cambra de bany d’ambient fresc i acollidor. Són característiques ideals per a un espai d’ús diari. A més, la superfície de les rajoles i les rajoles faciliten la neteja i el manteniment del bany.

Pressupost de reforma integral

Ens encarreguem de la reforma integral de casa teva i ho fem de manera personalitzada. Escoltem les teves necessitats i t’oferim les millors opcions per aconseguir-ho. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost sense compromís.