close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de pis al Passeig Fabra i Puig

El nostre equip de reformes integrals ha acabat un nou projecte i ja en podem presentar el resultat. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al Passeig de Fabra i Puig de Barcelona per millorar la imatge i les instal·lacions d’aquest pis. Ara podeu fer front a les necessitats actuals de manera funcional.

Gràcies a la nostra versatilitat ens hem pogut adaptar a les necessitats dels propietaris. Treballem amb un catàleg ampli amb materials i acabats de tots els estils decoratius. Perquè puguis conèixer la nostra feina compartim les nostres reformes integrals a les xarxes socials de l’empresa. Segueix-nos i contacta amb nosaltres són compromís.

Com comentarem tot seguit en aquesta reforma integral a Barcelona hem renovat completament la cuina i la cambra de bany. A més, hem aplicat un nou disseny interior a tots els espais. Això ha suposat treballs de pintura, canvi de terra i col·locació de noves portes i finestres, entre altres millores.

Reforma de cuina lineal

Un dels espais que hem millorat en aquest pis és la cuina. Es manté a la ubicació original, un espai propi i independent. Com que és de superfície rectangular hem optat per una distribució de cuina lineal. D’aquesta manera cada element està situat al lloc que permet més funcionalitat.

El moble de cuina nou ocupa la part dreta d’aquesta reforma de cuina. A l’extrem s’han integrat els electrodomèstics. Hi ha buits a mida per a la nevera, el forn i el microones. Tot seguit neix un taulell de cuina que arriba fins a l’altre extrem de la cuina. Sobre ella hem instal·lat una placa de cocció de tres fogons i una pica d’un sinus.

Tant a la part inferior com a superior hi ha capacitat d’emmagatzematge per a la cuina. La part baixa del moble és de color blanc i té un forat a mida per integrar la rentadora. Els armaris superiors es presenten amb un acabat de fusta i amplien la capacitat d’emmagatzematge.

Així és molt senzill desar i organitzar tots els elements de cuina. Coberts, tèxtils, petits electrodomèstics. Gràcies al nou mobiliari de cuina hem aconseguit un espai visualment ampli. A més, hem pintat les parets de color blanc i hem potenciat al màxim la lluminositat a la cuina.

Bany modern

A la cambra de bany també hem fet les millores adequades perquè ofereixi les millors prestacions. Tot plegat envoltat d’un ambient fresc i acollidor, característiques molt importants en un espai d’ús diari. D’aquesta manera hem enrajolat les parets amb rajoles de to beix.

Així la cambra de bany té una imatge lluminosa i àmplia, ja que els tons neutres ho afavoreixen. Per al nou terra de bany s’han escollit rajoles grises i encaixen perfectament en aquesta imatge contemporània. A més, a nivell pràctic garanteixen un manteniment molt senzill.

Aquesta reforma de bany també s’ha acabat amb la instal·lació d’un nou equipament sanitari. Ara el bany compta amb un lavabo amb moble demmagatzematge incorporat, un vàter i una zona daigües. Per a aquesta última s’hi ha instal·lat un plat de dutxa que queda protegit per unes mampares de portes corredisses.

Disseny neutre

També hem encarregat de millorar l’aspecte visual de tots els espais de l’habitatge. En línies generals hem treballat sobre la base d’un disseny contemporani que els nostres interioristes a Barcelona s’han encarregat de perfilar i aplicar. Ara aquest pis té una imatge moderna i actual.

Aquesta característica s’aprecia molt bé al color de les parets. Les hem pintat amb tonalitats neutres com el blanc i el beix. D’aquesta manera, la llum natural s’expandeix fluidament a tots els racons. Aquestes característiques les podem veure a zones com la sala d’estar o els dormitoris.

Gràcies a això hem dotat aquest pis de l’ambient ideal per a una llar. Els espais són acollidors i accessibles tant per als moments familiars com per passar una vetllada agradable amb les amistats. Altres novetats en el disseny interior és el paviment. A excepció de la cuina i el bany hem col·locat un terra de parquet en tons de fusta natural.

Reforma integral a mida

Gràcies a la nostra oferta variada podem adaptar-nos a tota mena de necessitats per a la teva reforma integral. Un cop ens diguis que necessites treballarem per lliurar-te un projecte a mesura que inclourà un pressupost de reforma detallat i ajustat. Te’ls lliurem sense compromís i els pots sol·licitar trucant al 93 209 97 17.