close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de pis a Rambla Badal de Barcelona

Ens hem encarregat de millorar un habitatge situat a la Rambla Badal de Barcelona. Una reforma integral completa aplicant un disseny interior actual i instal·lat un equipament complet. Hem convertit aquest pis en un habitatge funcional llest per oferir les millors prestacions en tot moment.

Per a aquesta reforma de pis a Barcelona ens hem ajustat a les necessitats dels propietaris, creant un projecte personalitzat. Amb l’assessorament dels nostres interioristes s’han escollit els elements clau que encaixen amb el vostre estil. Realitzar el projecte inicial és sense compromís i l’assessorament dura tot el projecte.

Per apreciar els acabats d’aquesta feina compartim el vídeo següent. Si vols conèixer més projectes acabats i en procés segueix-nos a xarxes socials. Cada dia actualitzem els nostres perfils amb contingut propi i real. Podràs veure que ens adaptem a tota mena d’estils decoratius i propostes.

Interiors neutres

Per a la nova imatge interior del pis hem optat per tons neutres. Gràcies a això podem aconseguir espais càlids i acollidors a totes les estances de l’habitatge. Hem pintat les parets del saló, del menjador i dels dormitoris de color beix. La llum pot fluir amb facilitat per tota la vivenda.

A més, hem restaurat elements originals com el sostre de volta catalana. És a la zona principal del pis, sobre la cuina, el menjador i la sala d’estar. Una combinació d´elements que barreja l’estil contemporani amb l’industrial. Alhora, també hem col·locat un nou paviment a tot el pis.

Es tracta d’un terra de parquet en tons de fusta natural. Un paviment resistent i durador que requereix un manteniment molt senzill. A la nostra empresa de reformes disposem d’una gran varietat de terres i us assessorem per escollir el que millor encaixi amb tu. Les portes daccés a cada habitació també són noves. Són portes blanques i destaquen de manera agradable sobre el color beix de les parets.

Cuina a dos fronts

La cuina és de concepte obert i està distribuïda a dos fronts. A la banda esquerra hem col·locat una barra de cuina que funciona com a superfície de suport i com a zona de menjador. La part inferior de la barra de cuina s’aprofita per ampliar la capacitat d’emmagatzematge a la cuina.

A la part dreta hi ha el taulell principal de la cuina. Està equipada amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus. També compta amb capacitat demmagatzematge a la part i inferior i superior. Ja a l’extrem esquerre ens trobem els nous electrodomèstics integrats.

Concretament la nevera, el forn i el microones. Aquesta reforma de cuina també disposa d’un rentaplats integrat al moble de cuina.

Banys funcionals

Cada bany està equipat amb tot el necessari per ser un espai de neteja funcional. Tots dos tenen un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat. També té un vàter i una zona d’aigües. Per a aquesta última, hem instal·lat dos plats de dutxa protegits per una mampara transparent.

Per a les dues reformes de bany hem fet servir el mateix estil decoratiu. És un disseny contemporani igual que a la resta de la casa. Hem enrajolat les parets a mitja alçada amb rajoles de color beix. Per a les parets de la dutxa hem fet servir rajoles tipus mosaic. El resultat són dos banys equipats i amb un ambient molt acollidor.

Pressupost de reforma integral

Pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Sol·licita sense compromís el teu pressupost de reforma de pis i en menys d’una setmana t’ho lliurarem.