close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de pis a Sants-Badal

Ens hem encarregat d’un nou projecte de millora d’habitatge al carrer Bassegoda de Barcelona, al barri de Sants-Badal. Gràcies a la nostra feina ara aquest pis compta amb tot el necessari per oferir les millors prestacions en el seu ús. S’emmarca en un ambient familiar amb noves instal·lacions modernes i funcionals.

En aquesta reforma integral a Barcelona hem millorat tant els aspectes d’imatge amb un assessorament d’interiorisme i també l’equipament de cuina i banys. El nostre objectiu com a empresa de reformes és aplicar totes les teves necessitats i que gaudeixis de la teva nova llar des del primer dia.

Interiors neutres

Abans d’iniciar una reforma integral cal establir com serà la nova imatge interior. Un cop decidida ja es pot actuar amb més fluïdesa a l’hora d’escollir complements i mobiliari. En aquesta ocasió ens hem decantat per un disseny interior contemporani. Una imatge acollidora que propicia un ambient càlid i familiar.

Per aconseguir-ho hem pintat les parets de color beix suau. A més, aconseguir les característiques citades, també hem creat espais lluminosos i amb amplitud visual. Aquesta nova imatge la podem veure tant a les zones de menjador i del saló com als dormitoris. Per la seva banda, a les zones comunes hem col·locat un terra tipus hidràulic, mentre que a les habitacions ara hi ha parquet laminat.

També ens hem encarregat de col·locar-hi alguns mobles. Al menjador hi ha una taula, a la sala d’estar un sofà i una televisió i al rebedor un banc i un penjador. A més, cada dormitori compta amb un llit, un armari i una zona de treball.

Cuina lineal

La cuina és oberta i té una distribució lineal. Donada la seva ubicació és la disposició més funcional per a aquesta cuina, part vital en una llar. A l’extrem dret hem integrat diversos electrodomèstics. La nevera, camuflada per les portes de l’armari de cuina, el forn i també el microones.

D’altra banda, el taulell és ample i està equipat amb una placa vitroceràmica i una pica. Una gran novetat en aquesta reforma de cuina és que compta amb capacitat demmagatzematge tmanto a la part superior com a inferior. A més, en aquesta darrera també hem integrat el rentaplats. Tot plegat en un moble de cuina blanc a joc amb el disseny de la resta de la vivenda.

Nous espais de neteja

L’habitatge compta amb dues cambres de bany que també hem millorat en imatge i equipament sanitari. Després d’aquesta reforma de banys, cada espai de neteja ofereix un ús funcional per a qualsevol moment del dia. Ara cada bany disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa.

En tots dos casos hem enrajolat les parets a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc. Aporten una imatge moderna i doten de lluminositat i amplitud visual tota l’estança. Per al paviment hem optat per un terra decoratiu, ideal per a espais on volem una neteja fàcil.

Pressupost de reforma integral

A Grupo Inventia t’oferim un projecte a mida amb assessorament personalitzat en tot moment. Per sol·licitar un pressupost de reforma sense compromís, truca’ns al 93 209 97 17.