close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de vivenda a Sabadell

Recentment ens vam desplaçar fins a la localitat de Sabadell per dur a terme una nova reforma integral de vivenda. En aquesta ocasió vam rehabilitar una casa dúplex en la qual ens vam encarregar d’imprimir un nou disseny interior i renovar completament les cambres de bany.

Anem a repassar els aspectes més destacats d’aquest nou treball de reforma integral de vivenda. Abans compartim un vídeo en què es poden apreciar els acabats aconseguits per l’equip de Grupo Inventia.

Disseny interior

En línies generals es va apostar per imprimir un disseny contemporani en totes les estances de l’habitatge. Entre elles, la sala d’estar, els dormitoris o els passadissos llueixen un aspecte molt més modern i agradable. Per a això es va utilitzar pintura de tons neutres per pintar les parets i es va combinar amb un paviment de parquet en tons mitjans de fusta.

També es va rehabilitar l’escala que connecta les diferents plantes. S’hi va restaurar la barana d’acer i es van col·locar graons de fusta. En conjunt amb la resta de les estances aquesta escala queda perfecta.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb tres cambres de bany. Totes elles es van equipar completament i ara ofereixen les millors prestacions en el seu ús. Lavabo, inodor i zona d’aigües completen l’equipament sanitari de les cambres de bany. Mentre que en els banys de cortesia es va col·locar una dutxa, el bany principal compta amb una còmoda banyera ovalada.

Encara que amb algunes petites diferències, el disseny interior dels banys també és molt similar. Per aquest es va apostar per enrajolar les parets completament amb rajoles de color beige i col·locar un paviment de rajoles que imiten la fusta. Les petites diferències es troben en les rajoles. Mentre que unes són de color beige i llises, altres parets es van enrajolar amb rajoles tipus hidràulic. Els dibuixos que formen doten als banys de molta personalitat.

Reforma integral Grupo Inventia

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que la teva reforma integral de vivenda tingui tot allò que necessitis. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.