close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i disseny interior al carrer Rocafort de Barcelona

Hem acabat una nova reforma integral a Barcelona, concretament al carrer Rocafort. Ens hem encarregat d’actualitzar completament l’habitatge amb projectes de reforma i interiorisme. Ara aquest pis disposa de totes les necessitats per oferir les millors prestacions a tota hora.

Gràcies a la versatilitat de professionals del Grup Inventia ens hem pogut adaptar a les necessitats dels propietaris. Els nostres projectes de reforma integral són personalitzats i a mida de cada client. D’aquesta manera podem assegurar que cada feina podrà estar establerta abans d’iniciar les obres.

Igual que totes les reformes integrals que acabem aquesta del carrer Rocafort l’hem compartit a les xarxes socials. El següent vídeo està disponible a Youtube perquè puguis veure tots els acabats amb més detall. Pots seguir-nos als nostres perfils per conèixer més sobre la nostra feina.

Nou disseny interior

Per a aquest projecte s’ha escollit un disseny interior contemporani amb tons neutres com a protagonistes. L’objectiu és aprofitar al màxim la llum natural per potenciar aspectes com la lluminositat i l’amplitud visual. D’aquesta manera, les parets s’han pintat de color blanc per permetre que la llum flueixi per tot el pis.

A partir d’aquí, les nostres interioristes a Barcelona han treballat per crear una llar càlida i acollidora. Per mantenir una imatge homogènia les noves portes també són de color blanc, igual que tots els sòcols i marcs. Altres novetats les veiem a la il·luminació d’ull de bou que hi ha a diversos espais com la sala principal i els dormitoris.

Un altre aspecte important en el disseny interior és el paviment. A la nostra empresa de reformes tenim una gran varietat de terres per a pisos i cases. Els propietaris d’aquest habitatge ho tenien clar i volien un terra de parquet en to de fusta natural. Ens hem encarregat de col·locar-lo a tots els espais.

Cuina oberta

Una de les zones més transitades d´una llar és la cuina i ha d´oferir una mobilitat perfecta. Ens hem encarregat de la reforma de cuina per crear un espai obert amb un moble principal en forma de L. També hem col·locat una illa de cuina que funciona com a barra d’esmorzar i també hi aporta espai d’emmagatzematge.

El moble de cuina principal compta amb un taulell molt allargat que ofereix una gran superfície de suport i de treball. Sobre ella s’ha instal·lat una pica d’u si i una placa de cocció vitroceràmica. Just a sota s’ha integrat el forn. A la banda esquerra s’ha deixat un forat a mida per integrar la nevera.

Es tracta d´un moble de cuina blanc i que té una gran capacitat d´emmagatzematge. Tant a la part inferior com superior del taulell hi ha watts calaixos i armaris. A l’extrem dret s’ha deixat un forat a mida per poder integrar al moble de cuina un rentaplats.

Cambra de bany funcional

Un altre espai que ens hem encarregat d’actualitzar del tot és la cambra de bany. En aquest cas un espai de neteja de superfície gran i que ara compta amb un disseny modern i un equipament funcional. Igual que en tots els aspectes de la llar, també disposem d’un catàleg especialitzat en reformes de bany.

Aquesta cambra de bany s’ha completat amb tres peces sanitàries. Disposa d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge incorporat, d´un vàter i d´un plat de dutxa protegit per unes mampares. Ara està llest per oferir les millors prestacions en tot moment, tant diàriament com els dies més relaxats.

Per a la imatge interior del bany, s’ha seguit la línia general de disseny contemporani de la resta de l’habitatge. Les parets s’han enrajolat per complet amb rajoles de color beix i s’han combinat amb un terra de rajoles tipus hidràulic. El resultat final ofereix una imatge moderna i un ambient molt agradable.

Reforma integral a mida

Si vols millorar algun aspecte de casa teva contacta amb nosaltres i preparem un projecte de reforma integral a mida. Ens adaptem a les teves necessitats, gustos i pressupost per oferir-te les millors opcions en reforma i interiorisme. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu projecte més pressupost sense compromís.