close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Eixample esquerra de Barcelona

Des de Grupo Inventia volem compartir el resultat d’una de les reformes integrals que hem finalitzat. Aquesta ens ha portat fins a una vivenda ubicada a l’Eixample esquerra de Barcelona i en ella ens hem encarregat de renovar per complet tant l’apartat de l’interiorisme de totes les estances com de l’equipament de cuina i bany.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals aconseguits i tot seguit relatarem alguns dels detalls més destacats d’aquest nou treball de reforma integral.

Disseny interior

Un dels objectius a l’hora d’establir la nova imatge de l’habitatge era el d’aconseguir estances acollidores i lluminoses. Per a això es va apostar per estil contemporani en el qual les tonalitats neutres tenen una presència destacada. Les parets es van pintar de color blanc, el indicat per aconseguir que la llum natural s’expandeixi fins a cada racó de la llar.

En espais com el saló, els dormitoris i el passadís es va col·locar un terra de parquet en tons clars de fusta. Es tracta d’una elecció molt encertada per aconseguir un ambient càlid i acollidor. Un altre detall destacat d’aquest nou disseny interior és el sostre restaurat de la sala. Aquest es presenta amb volta catalana, unint perfectament l’estil modern pretès i el disseny original de l’habitatge.

Reforma de cuina i banys

La cuina s’ubica en una estada pròpia i està distribuïda en forma de L. En l’extrem esquerre es van disposar buits a mida per encastar la nevera, el forn i el microones. Seguidament neix una allargada taulell que ofereix superfície de suport i que està equipada amb una placa vitroceràmica. La pica es situa en el segon tram de placa de cuina que se situa en el fons de l’estança.

Per la seva banda, els dos banys amb què comptava l’habitatge es van equipar amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge i un vàter. El bany principal si que compta amb una dutxa protegida amb mampares. Per al nou interiorisme les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles bisellades blanques i també en els dos casos es va col·locar un paviment hidràulic.

Reformes integrals a Barcelona

Aconseguir que la teva llar llueixi tal com desitges serà molt senzill amb Grupo Inventia. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i t’informarem sense cap compromís. També pots sol·licitar el teu pressupost de reforma i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.