close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Gran Via de Barcelona

Un nou projecte de reforma integral al centre de Barcelona. Un projecte ambiciós on transformem un antic pis de l’Eixample de Barcelona de 240 m2, en un espai nou per estrenar amb vista al Colosseu. L’objectiu principal del projecte ha estat adaptar l’espai al client, així com treure el màxim partit als elements arquitectònics característics.

Per conèixer més projectes acabats pots seguir-nos a les xarxes socials. D’aquesta manera, podreu conèixer com treballem a Grupo Inventia de primera mà. A més, si vols sol·licitar informació i pressupost pot trucar-nos al 93 209 97 17.

Disseny interior atemporal

La proposta de disseny d’aquesta reforma integral cerca crear un pis elegant amb espais amplis, neutres i lluminosos. Per aconseguir uniformitat i elegància al pis hem col·locat parquet de làmina ampla, imitació fusta, que ens ajuda a emfatitzar la magnitud de l’espai.

Les parets, per donar sensació de llum, són blanques, a conjunt amb el sòcol que s’hi integra. Pel que fa als banys, hem col·locat ceràmiques de tons neutres i mobles que busquen seguir amb aquesta estítica sòbria que caracteritza la imatge general del pis.

Un altre element a destacar de la reforma són els mecanismes utilitzats, en aquest cas, subministrats per la marca Fontini. Trobem diferents estils, passant per una imatge més clàssica, amb mecanismes vistos, a la zona on comptem maó, i un altre estil més sobri, amb una instal·lació encastada.

Gràcies a aquesta combinació aconseguim crear espais atemporals i adaptables a qui els habiti. Paral·lelament, en generar un espai tan net, aconseguim realçar elements com el sostre de volta catalana, la qual s’ha tractat i netejat, així com els arcs d’una de les suites del pis.

Reforma integral cuina

La cuina es proposa com un espai obert que comparteix amb la zona de menjador i saló. La zona de treball, on trobem la nevera, columna de forn/microones, zona de focs i aigüera, queda encarada a la zona de TV, de manera que ens permet una fàcil comunicació visual. D’altra banda, generem un segon espai més enfocat a l’emmagatzematge on trobem un racó perfecte per a menjars ràpids en petit comitè.

Al centre de la cuina trobem una illa, on queda la placa d’inducció instal·lada i una campana cilíndrica que és la clara protagonista de l’espai. L’illa ens ofereix també un petit espai per col·locar tamborets i fer-lo servir de barra. Un cop acabada, queda la cuina llesta amb una nova instal·lació d’electrodomèstics llesta per utilitzar.

Pel que fa a la il·luminació, la cuina queda equipada amb un LED sota els mobles alts, pensat per a la zona de treball de taulell i, en termes generals, en tractar-se d’un espai obert al sostre trobem ulls de bou encastats com al resta de la vivenda.

Reforma integral bany

En aquest habitatge s’han fet 3 banys. Tots tres busquen una imatge neta i neutra. S’han fet servir tons grisencs i aixetes cromades. Depenent del bany, la distribució i preferències del client s’ha col·locat, banyera, plat de dutxa, vàter a terra o suspès.

Quant a la il·luminació, a més de la il·luminació general encastada al sostre, s’han col·locat miralls retroil·luminats i, un LED perimetral a 40cm del terra per donar-li un toc de luxe a l’espai. Un dels requisits del pis era l’aerotèrmia, la màquina per al seu funcionament queda col·locat al bany de convidats en un espai, fet específicament per això.

Reforma integral a mida

A Grupo Inventia ens encarreguem que la teva nova llar tingui tot el que necessites. Treballem amb els millors proveïdors i marques per oferir la millor qualitat en la teva reforma integral.