close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i interiorisme a Badalona

Comencem l’any 2022 amb una nova reforma integral de vivenda finalitzada. Concretament ens hem desplaçat fins a la localitat de Badalona per millorar-ne l’interiorisme i l’equipament. A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia realitzem projectes tant a la ciutat de Barcelona com a municipis de les rodalies.

A més de les millores en el interiroisme i les instal·lacions, també ens hem encarregat de moblar diversos espais de l’habitatge. Entre els serveis que oferim hi ha el de mobiliari. Disposem d´un catàleg ampli i variat per poder fer front a qualsevol tipus de demanda per a mobles. A més, sempre oferim les millors qualitats del mercat.

Els acabats generals d’aquesta nova reforma integral a Badalona els compartim al vídeo següent. Tot seguit detallarem les millores que s’han dut a terme als espais més importants de l’habitatge. Per veure i gaudir de més feines de reforma integral finalitzats et convidem a seguir les nostres xarxes socials.

Interiorisme modern

Una de les millores ens situa a l’apartat del nou interiorisme de la vivenda. En aquesta ocasió s’ha treballat sobre la base d’un disseny interior d’imatge moderna i actual. La majoria de parets s’han pintat de color blanc. D’aquesta manera s’han aconseguit espais que generen més sensació de lluminositat i amplitud. Per a un interiorisme modern són dues característiques essencials.

Això es combina amb detalls que no passen desapercebuts. Un és el sostre de volta catalana que ha estat restaurat i pintat de blanc. Una altra de les millores de l’interiorisme en aquesta reforma integral a Badalona és el nou paviment que s’ha col·locat en espais com ara la sala d’estar, el passadís o els dormitoris. Es tracta d’un terra ceràmic imitació parquet. A nivell visual és perfecte, mentre que és un material resistent i durador.

D’altra banda, els espais de la sala d’estar i del menjador s’han moblat. Al primer espai s’ha col·locat un sofà de dues places i una taula auxiliar per col·locar la televisió. Per la seva banda, la cuina s’ha col·locat una taula com a extensió que compta amb capacitat per a diversos comensals. En línies generals són espais pràctics i funcionals per a tota mena de moments.

Reforma de cuina oberta

La cuina també s’ha reformat del tot en aquest pis de Badalona. Tant que ha passat a ser una cuina oberta amb una distribució a dos fronts. A la part dreta, l’oberta a la sala d’estar, s’ha col·locat un taulell que funciona com a barra d’esmorzar. Ofereix superfície de suport i compta amb una pica d’un si. D’altra banda, el rentaplats s’ha integrat a la part inferior.

El moble principal està situat al costat esquerre d’aquesta reforma de cuina. Es presenta en color beige ia l’extrem compta amb buits a mida per integrar els electrodomèstics. Concretament la nevera, el forn i el microones. Sobre el taulell s’ha instal·lat una placa de cocció de tres fogons. Tant a la part inferior com a superior cuneta amb una àmplia capacitat d’emmagatzematge.

Com que és una reforma de cuina oberta, la imatge manté l’interiorisme modern que s’ha aplicat de la resta de la vivenda. És per això que s’han utilitzat tons neutres al moble de cuina i altres nous elements. Per exemple el paviment de cuina és tipus hidràulic i dibuixa figures amb color beix i blanc.

Reforma integral de banys

En aquesta reforma integral a Badalona ens hem encarregat de renovar completament dues cambres de bany. Concretament un bany principal i un lavabo. En tots dos casos s’ha apostat per la funcionalitat amb una distribució correcta i nous sanitaris moderns. D’aquesta manera les cambres de bany estan preparats per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Començant per la neteja, aquest s’ha equipat amb un vàter i un lavabo de disseny circular. Un espai d?higiene diària extra que aporta grans avantatges. D’altra banda tenim la cambra de bany principal. També disposa d´un nou lavabo amb moble d´emmagatzematge i un vàter. S’hi afegeix la zona d’aigües, un plat de dutxa protegit per mampares de portes corredisses.

A les dues cambres de bany s’accedeix a través d’una porta corredissa. És un element perfecte per aprofitar al màxim l’espai disponible. Per la seva banda, s’ha utilitzat un interiorisme de bany molt semblant en tots dos. Les parets són de color blanc per aconseguir uns espais lluminosos i visualment amplis. Es combinen amb un terra de bany tipus hidràulic amb què s’aconsegueix dotar-los de molta personalitat.

Pressupost d’interiorisme i reforma integral

A Grupo Inventia treballarem perquè la reforma integral de la teva llar sigui tal com vols. El nostre catàleg d’opcions és molt ampli i podreu comptar amb tot allò que necessiteu. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu projecte més pressupost d’interiorisme i reforma integral. T’ho lliurarem sense cap mena de compromís ni cost.