close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i mobiliari de pis a Barcelona

A més de tots els serveis en reforma integral i interiorisme a Grupo Inventia també ens encarreguem de moblar la teva nova casa. Un servei que inclou el muntatge i la col·locació dels teus nous mobles. L’objectiu és que puguis gaudir de les noves prestacions de casa des del primer dia.

Treballem amb productes contrastats i garantim un resultat òptim. Disposem d’un catàleg molt variat perquè pugueu trobar els mobles que millor s’adapten al vostre estil. Alhora comptem amb professionals experimentats que poden fer mobles a mida i amb característiques concretes.

En aquest aspecte, el paper de les nostres interioristes a Barcelona serà fonamental. T’assessoraran durant tot el procés a l’apartat estètic de casa teva. Gràcies a aquest servei segur que tindràs la imatge i mobiliari perfecte a casa teva. Ara pots veure el resultat d’aquesta reforma integral a Barcelona al carrer Villarroel en el vídeo següent.

Interiorisme contemporani

La nova imatge d‟aquest habitatge respon a la tendència actual d‟espais lluminosos i purs. Al sector del disseny interior està en auge generar ambients acollidors. Gràcies a la nostra experiència som capaços d’aplicar tota mena d’interiorisme i aquest n’ha estat el resultat. Ara tots els espais del pis estan connectats amb una imatge moderna i fluida.

Les parets de la sala d’estar i els dormitoris han estat pintades de color blanc. D’aquesta manera, la llum natural pot fluir fins a cada racó i repartir la llum de forma homogènia. Es tracta d’una opció que també s’ha fet servir en altres espais com el passadís, la cuina i els banys. A més d’aplicar aquestes novetats, també ens hem encarregat de restaurar elements originals. Entre d’altres, els marcs de fusta de les finestres.

Nova imatge i també nou mobiliari. A la sala d’estar hi ha un sofà de to beix amb capacitat per a diverses persones. L’acompanyen una tauleta de centre i un moble allargat on s’ha col·locat la televisió. Per la seva banda, a tots els dormitoris s’ha col·locat un llit doble i un armari amb gran capacitat d’emmagatzematge.

Nova cuina

La zona de la cuina està ben delimitada, tot i que és una cuina de concepte obert. S’ha fet servir una distribució de cuina lineal i ofereix una alta funcionalitat. Compte amb un taulell que ofereix superfície de suport i de treball on s’ha instal·lat una placa vitroceràmica i una pica.

Disposa de capacitat d’emmagatzematge tant a la zona inferior com a la superior. Aquí és on s’han integrat els nous electrodomèstics. A la part de baix té el rentaplats, el forn i la rentadora. Mentre que als armaris superiors té integrat el microones. També hi ha una nevera amb congelador que es troba a l’extrem esquerre de la cuina.

En aquesta reforma de cuina també s’hi han col·locat nous mobles. La idea és que la cuina tingui un espai de menjador. Per això s’ha col·locat una taula amb diverses cadires. A més, en aquesta cuina també hi ha un armari a mitja alçada aquesta que aporta més capacitat d’emmagatzematge i superfície de suport.

Reforma de bany i lavabo

En aquest habitatge del carrer Villarroel també s’han reformat els espais de neteja. Concretament una cambra de bany i un lavabo que disposa d’un lavabo i d’un vàter. Són dos espais d’higiene que es complementen molt bé. D’aquesta manera les necessitats es cobreixen en cadascun oferint multifunció.

La cambra de bany disposa d’un lavabo flotant amb capacitat d’emmagatzematge i zona d’aigües. Per a aquesta s’ha escollit un plat de dutxa arran de terra que queda protegit per unes mampares de portes corredisses. En tots dos casos s’ha optat per un disseny interior contemporani i fresc.

Reforma i mobiliari a Barcelona

Amb l’objectiu d’oferir reformes integrals 100% completes a Grupo Inventia sumem serveis a la nostra empresa. A més de millorar instal·lacions i equipament també moblem tota la teva llar. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost de reforma sense cap compromís.