close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i interiorisme al carrer Lepant

Una nova reforma integral ens porta fins al carrer Lepant de Barcelona. Ens hem encarregat de millorar el disseny interior i l’equipament de tots els espais. A més, també hem moblat tots els dormitoris. Després dels treballs de reforma aquest habitatge es presenta com una veritable llar.

A la nostra empresa de reformes oferim projectes molt complets en què ens encarreguem de tots els aspectes. Disposem de departaments especialitzats que et faran molt senzill i suportable tot el procés de la reforma integral. Els nostres experts us assessoraran personalment en tot el que necessiteu.

Les reformes integrals que acabem les compartim a les nostres xarxes socials. D’aquesta manera mostrem com treballem i el resultat que podries tenir a casa teva. Els acabats d’aquesta reforma a Barcelona es poden apreciar al vídeo següent.

Cuina oberta

Un dels espais que hem millorat és la cuina. Ara és una cuina oberta i distribuïda en forma lineal i disposa d’un equipament complet. La cuina es compon d’un taulell equipat amb una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica. Just sota aquesta darrera s’ha integrat el forn.

A la part inferior hi ha capacitat demmagatzematge amb diversos calaixos i armaris. D’altra banda, a l’extrem dret s’hi ha integrat la nevera. Aquesta queda camuflada per les portes del mateix armari de cuina. Amb aquest detall s’aconsegueix una imatge homogènia a tot l’espai de la cuina.

Com que és una cuina oberta s’ha mantingut el disseny global de la resta del pis. S’han fet servir tonalitats neutres per generar un espai lluminós i visualment ampli. Per aconseguir-ho s’ha instal·lat un moble de cuina blanc que combina amb un taulell d’acabats de fusta.

Cambres de bany funcionals

Altres espais que s’han millorat completament són les dues cambres de bany. Ara cadascun compta amb un equipament sanitari modern i funcional. Tots dos estan preparats per oferir les millors prestacions a l’hora de fer-ne ús. D’altra banda, s’hi ha aplicat un nou disseny fresc i actual.

El nou equipament sanitari està compost per un lavabo amb moble de magatzematge incorporat. Així, s’aconsegueix un espai perfecte per organitzar els productes de bany i higiene. L’acompanya un vàter de línies modernes amb la cisterna a l’espalada i una zona d’aigües amb plat de dutxa.

A les dues reformes de bany s’ha utilitzat el mateix disseny interior. Les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades blanques. La resta de la paret fins al sostre s’ha pistat del mateix color. Per al nou terra de bany s’han escollit unes rajoles tipus hidràulic que aporten molta personalitat.

Nou disseny interior

També és novetat en aquesta reforma a Barcelona la nova imatge de tota la vivenda. Disposem d’un departament especialitzat en interiorisme a Barcelona que us assessora per trobar l’estil decoratiu que millor s’adapta a casa vostra. En aquest cas, s’ha escollit un interiorisme contemporani i d’imatge moderna.

Les parets han estat pintades amb un suau to de beix que genera espais càlids i molt agradables. També hi contribueix el nou paviment que s’hi ha instal·lat. Es tracta d´un terra de parquet en tons de fusta natural. En espais com els dormitoris genera més calidesa i un ambient ideal per al descans.

Un altre servei que oferim a la nostra empresa de reformes és el de mobiliari per a pisos i cases. En aquesta ocasió ens hem encarregat del muntatge i de la col·locació dels mobles de diversos espais. Concretament el saló, el menjador i tots els dormitoris. A més de cada una de les habitacions tenen un armari de fusta i una zona de treball.

Pressupost de reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia ens encarreguem que la reforma integral de la teva llar tingui tot allò que necessites. Disposem d´un catàleg molt variat i la nostra plantilla la integren professionals amb molta experiència. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma integral truca’ns al 93 209 97 17. En menys d’una setmana ho tindrem preparat i t’ho lliurarem sense compromís.