close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Mare de Déu de Montserrat de Barcelona

Finalitzem un nou treball de reforma integral a Barcelona. A l’empresa de reformes Grupo Inventia ens encarreguem d’aquest tipus de projectes tant a la mateixa capital com a les localitats de les rodalies. Per aquesta nova feina ens hem desplaçat fins al carrer Mare de Déu de Montserrat. Aquí ens hem encarregat de renovar i millorar els aspectes del disseny interior i instal·lacions de tot l’habitatge.

Gràcies al nostre catàleg de materials ia la versatilitat dels nostres experts ens podem adaptar a tots els estils decoratius i necessitats. Oferim les millors qualitats del mercat i no ens espanta garantir-te el millor resultat en la reforma integral de casa teva. A més, ens ajustem al teu pressupost perquè puguis tenir les millores que desitges sense necessitat de gastar més.

Els acabats d’aquesta reforma integral a Barcelona els presentem al vídeo següent. Com es pot apreciar ens hem encarregat d’actualitzar el disseny interior i de reformar completament dues cambres de bany. Per gaudir de més projectes finalitzats i prendre idees per a la teva reforma pots seguir-nos a les nostres xarxes socials.

Millora d’interiorisme

Una de les peticions d’aquesta reforma integral al carrer de la Mare de Déu de Montserrat era la d’actualitzar el disseny interior. Per això la nostra empresa d’interiorisme a Barcelona ha presentat diverses propostes sobre les indicacions dels propietaris. Gràcies a aquest procediment podem presentar projectes viables i que fins i tot poden retocar-se en qualsevol moment fins a trobar el que més agradi.

Aquesta vegada s’ha apostat per un interiorisme contemporani amb una combinació de tonalitats neutres. Com que s’han reformat els dormitoris, és un estil ideal per generar un ambient càlid i acollidor. A més de presentar-se amb una imatge moderna, s’aconsegueix un espai ideal per al descans.

Per això les parets s’han pintat de color blanc. D’aquesta manera es permet que la llum natural s’expandeixi a tots els racons de la casa amb més fluïdesa. Alhora s’aconsegueixen espais molt lluminosos i visualment amplis, dues característiques perfectes i essencials per a l’interiorisme d’una llar actual.

Nou terra i portes

A més a més dels treballs de pintura que hem comentat també ens hem encarregat d’altres millores en aquesta reforma a Barcelona. Una ha estat la col·locació del nou sòl als espais de l’habitatge. A Grupo Inventia comptem amb un gran catàleg d’opcions per al nou terra de casa teva. Des de parquet fins a hidràulic passant per terres ceràmics. Les opcions són infinites.

Per a aquest pis de Barcelona s’ha escollit un terra de parquet laminat en tons mitjos de fusta. Al conjunt de la imatge queda perfecte, ja que combina molt bé i potencia encara més la sensació d’ambient càlid. Per la seva banda, també es tracta d’un material resistent i durador, totalment apte per resistir el dia a dia.

Un altre detall que s’ha millorat són les portes. Les originals s’han tret i s’han posat unes portes de color blanc. Encaixen de meravella en aquest interiorisme contemporani i queden molt ben destacades gràcies al disseny modern amb fines línies horitzontals. Els marcs de les portes també són blancs, mentre que els nous sòcols mantenen el color fusta del terra de parquet.

Reforma integral de banys

Nou disseny d’interiors i banys nous. A l’empresa Grupo Inventia som especialistes en reformes de banys i lavabos. Treballem amb els millors materials i marques del mercat per tal de poder garantir el millor resultat. En aquesta ocasió, hem millorat tant la imatge com l’equipament sanitari del bany principal i del bany de cortesia.

Ara cada bany està equipat amb tres peces saniatries modernes i funcionals. Una és un lavabo que incorpora un moble d’emmagatzematge a la part inferior. L’acompanyen un nou vàter i una zona d’aigües. Per a aquest darrer element s’ha escollit un plat de dutxa a les dues reformes de bany.

També s’ha millorat la imatge interior de la cambra de bany. Igual que als altres espais de l’habitatge, s’ha apostat per un interiorisme contemporani per generar dos espais frescos i agradables. Les parets del bany principal han estat pintades amb pintura especial de color beige. Per la seva banda, les parets del bany de cortesia s’han enrajolat amb rajoles de color blanc. En totes dues reformes de bany el nou terra són rajoles de gres en to beige.

Pressupost de reforma integral a Barcelona

Hem presentat millores d’aquesta nova reforma integral a Barcelona. Un treball excel·lent tant a l’interiorisme de l’habitatge com a l’equipament de les cambres de bany. Ara, si creus que és el moment indicat per renovar algun aspecte de la teva llar truca’ns al 93 209 97 17. Prepararem el teu pressupost de reforma i t’ho lliurarem sense cap compromís.