close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Martorell: nova cambra de bany

Ja sigui a Barcelona ciutat oa les rodalies el nostre equip de reformes integrals està llest per aconseguir el millor resultat. Aquesta vegada ens hem desplaçat fins a la localitat de Martorell per renovar completament una cambra de bany. Ara aquest espai tan important a totes les llars té una imatge moderna i un equipament funcional.

Els nostres serveis en reformes inclouen renovacions totals d’habitatge i millores parcials. En aquest últim les cuines i les cambres de bany són els espais per als quals més sol·liciten una reforma. Després de prendre les mides elaborem un plànol i uns renders 3D perquè puguis veure’n el resultat final. Tot això en base a les vostres necessitats i ajustant-nos al vostre pressupost.

Les millores que hem aplicat en aquesta reforma de bany les compartim al següent vídeo. El canvi és espectacular i ara es presenta com un espai llest per oferir les millors prestacions. A més a més del nou equipament sanitari també ens hem encarregat d’aplicar un nou disseny interior. La nostra versatilitat i experiència ens permet adaptar-nos a tota mena de necessitats.

Sanitaris moderns i funcionals

Una reforma integral de bany implica el canvi de tots els elements sanitaris originals. El pas del temps i l’ús diari fan efecte en aquest tipus de peces i arriba el moment de canviar-los. Amb el pas dels anys ens hem especialitzat en reformes de banys i treballem amb els millors proveïdors del mercat. Sempre tenint en compte les diferents economies, ens adaptem al vostre pressupost oferint les millors qualitats.

S’ha col·locat un lavabo flotant amb un espai d’aigüera i un tram de taulell. D’aquesta manera es poden acomodar amb facilitat diferents elements de bany o decoratius. La part inferior la ocupa un moble de bany de dos calaixos i que es presenta en tons fusta. Que hi hagi capacitat demmagatzematge en un bany és molt important per mantenir lordre de tots els productes dhigiene.

S’ha apostat per un vàter de línies modernes amb la cisterna oculta a la paret. D’entrada és una elecció que genera més espai visual a la cambra de bany. Aprofitant la paret sortint per la cisterna oculta s’han creat tres prestatgeries que amplien la superfície de suport. S’ha fet una feina perfecta per aprofitar al màxim l’espai del bany.

També s’ha renovat la zona d’aigües col·locant-hi un plat de dutxa rectangular. S’ha generat un espai ampli i adaptat a tot tipus de moments. És una dutxa arran de terra que permet una excel·lent mobilitat. Per protegir la resta de la cambra de bany d’esquitxades s’ha col·locat una mampara estàtica i transparent.

Disseny modern de bany

D’una banda s’ha canviat tot l’equipament sanitari, de l’altra s’ha aplicat un nou disseny interior al bany. L’objectiu era assolir un espai acollidor, fresc i visualment ampli. Observant el resultat final podem dir que ho hem aconseguit i fins i tot ho hem millorat.

S’ha optat per un interiorisme contemporani que es pugui decorar amb facilitat i amb diferents elements. D’aquesta manera les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades blanques. També s’ha fet servir aquest color per pintar la resta de paret fins a arribar al sostre. D’entrada s’ha generat un espai on la llum pot fluir lliurement.

A l’interiorisme d’aquesta cambra de bany també és protagonista el nou paviment que s’hi ha col·locat. Entre diverses opcions s’ha escollit amb encert un terra tipus hidràulic que combina el fons blanc amb figures en diferents tons de gris. Sens dubte encaixa a la imatge global d’aquesta reforma de bany i li aporta molta personalitat.

A aquests acabats també els acompanyen diversos tocs de fusta. Els veiem al moble bany ia la prestatgeria superior de la paret del vàter. Com a elements d’aquesta reforma integral de bany també destaquem el mirall que s´ha col·locat sobre el lavabo. Té forma circular i té llums led que il·luminen tot l’espai.

Pressupost de reforma integral de bany

Per a Grupo Inventia cada reforma integral és única i es treballa de manera personalitzada ia la mida del client. Els nostres serveis comprenen des de la renovació total de l’habitatge fins a millores concretes en espais com la cuina i els banys. Alhora també brindem un servei professional en interiorisme i mobiliari.

T’entreguem el teu projecte i pressupost de reforma sense compromís. Pots sol·licitar-ho trucant al 93 209 97 17.