close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i mobiliari a Barcelona

Hem finalitzat una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió hem treballat per millorar un habitatge situat al carrer Casanova. S’ha tractat d’un projecte on s’ha aplicat un nou interiroisme i s’han renovat totes les instal·lacions. També ens hem encarregat del muntatge i col·locació dels nous mobles.

El servei de mobiliari que oferim en grup Inventia cada cop és més sol·licitat. Disposem d´una gran varietat de mobles i comptem amb l´experiència de les nostres professionals en disseny d´interiors. Ens podem adaptar a tots els estils decoratim i ens ajustem al teu pressupost oferint una excel·lent relació qualitat-preu.

D’aquesta manera les nostres reformes integrals a Barcelona i rodalies us permeten gaudir de la vostra nova llar des del primer dia. Com detallarem a continuació, espais clau com la cuina i les cambres de bany també s’han millorat. Disposem d’un catàleg excel·lent per a la nova imatge i equipament d’aquestes zones de la casa.

Cuina oberta i funcional

La cuina és un dels espais més demanats per a una reforma. En fem un ús diari i necessitem que sempre pugui oferir les millors prestacions. Amb el pas del temps i lús continuat una reforma de cuina és imminent. Per aquesta raó a la nostra empresa de reformes som especialistes en mobiliari i electrodomèstics per a cuines.

Aquesta cuina oberta es divideix en dos espais. A la banda esquerra ens trobem un moble de cuina amb els electrodomèstics integrats. Tenim un forn i un microones amb acabats de color negre i una nevera camuflada per les portes de l´armari de cuina. A la part dreta s’ha instal·lat un moble de cuina en forma de L.

Als taulells s’hi ha instal·lat una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus. Tant a la part inferior com a superior disposa de capacitat d’emmagatzematge. Com que és una reforma de cuina oberta s’adapta a la imatge global i s’ha escollit un moble de cuina blanc. D’aquesta manera es potencia la sensació de lluminositat i amplitud a la cuina.

Cambres de bany d’imatge moderna

Altres espais vitals i que ens hem encarregat d’actualitzar són les cambres de bany. Aquest pis del carrer Casanova disposa de dos, una cambra de bany principal i un bany de cortesia. Tots dos es complementen perfectament i ara estan capacitats per oferir les millors prestacions. La nostra oferta en reformes de banys és molt variada i podem adaptar-nos a tot tipus de necessitats.

Cadascuna de les cambres de bany s’ha equipat amb un lavabo flotant amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa. Unes mampares de portes corredisses són el tancament de la dutxa i protegeix la resta de l’espai d’esquitxades. A més s’ha aprofitat la gran mida del bany principal per col·locar la rentadora.

Per a la nova imatge també s’ha apostat per un disseny semblant i que respon a un estil contemporani. Les parets s’han enrajolat fins a mitja alçada amb rajoles bisellades blanques i s’ha pintat del mateix color la resta de la paret. També s’ha col·locat un terra tipus hidràulic que aporta personalitat a les dues cambres de bany.

Interiorisme i mobiliari

A més de la reforma de la cuina i els banys també ens hem encarregat d’aplicar un nou interiorisme a tot el pis. Aquest treball també ha anat acompanyat del moblat de tots els espais. Ara zones com el saló, el menjador i els dormitoris estan a punt per oferir les millors comoditats.

Les nostres interioristes a Barcelona han estat basades en un disseny interior contemporani. En aquest prevalen els tons neutres, ideals per aconseguir espais càlids i acollidors. Per a ells les parets s’han pintat amb un to beix suau i s’ha col·locat un nou terra de parquet. També hem col·locat noves portes de color blanc i instal·lat finestres de fusteria d’alumini.

A més d´imprimir aquest nou ambient també ens hem encarregat de moblar tot el pis. A la sala d’estar hi ha un sofà gran, una tauleta allargada i s’ha ancorat una televisió a la paret. A prop hi ha el menjador, equipat amb una taula rodona i cadires per a diversos comensals. Pel que fa als dormitoris, cadascun disposa d’un llit, un armari i una zona de treball.

Pressupost de reforma integral

El resultat d’aquesta reforma integral és la duna llar 100% completa. Té un ambient acollidor i compta amb un equipament perfecte per a les necessitats actuals. Ens encarreguem de tots els detalls durant tot el procés de reforma i t’informem cada dia. Demana el teu pressupost de reforma integral trucant al 93 209 97 17. El tindrem preparat en menys d’una setmana i t’ho lliurem sense compromís.