close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al Passatge Xile de Barcelona

Ens hem encarregat de fer la reforma integral d’un habitatge al Passatge Xile de Barcelona. Un treball molt complet en què han intervingut tots els nostres departaments. Des de l´estudi d´arquitectura fins al´equip d´obra, passant per l´elaboració d´un projecte d´interiorisme.

Tot això amb un treball personalitzat i ajustat al pressupost dels propietaris. Gràcies a la nostra versatilitat ens podem adaptar a tot tipus d’estils. Alhora, disposem d’un catàleg molt variat i amb materials de qualitat contrastada. Només d’aquesta manera es poden aconseguir uns acabats tan excel·lents com els que compartim al vídeo següent.

Cuina distribuïda en U

Ens hem encarregat de reformar una cuina oberta i amb una distribució en forma d’U. S’ha utilitzat un moble de cuina negre que defineix visualment l’espai de la cuina i encaixa amb la nova imatge global. També s’apliquen acabats en fusta als armaris superiors i combinen amb el terra de parquet.

A l’extrem esquerre s’han integrat els nous electrodomèstics de cuina. Hi ha espai per a una nevera, un forn i un microones. Com que estan ubicats d’aquesta manera ofereixen una mobilitat excel·lent per fer-ne ús. Seguidament neix un taulell allargat i equipat amb una placa vitroceràmica. Als armaris superiors s’ha instal·lat una campana extraïble.

El moble de cuina torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram. Ofereix una superfície de suport i de treball ampla. A més, és l’espai que s’ha escollit per integrar l’aigüera. A la zona inferior també s’hi ha integrat un rentaplats. Ja a la banda esquerra apareix una barra de cuina ideal per esmorzars i menjars distesos.

Banys moderns

Hem portat a terme dues reformes de bany en aquest habitatge. En tots dos casos, l’objectiu ha estat aconseguir espais funcionals i que ofereixin les millors prestacions en tot moment. Així, l’habitatge disposa d’un bany principal i un bany de cortesia completament equipats. En aquesta reforma integral també hem reformat un lavabo que disposa d’un vàter suspès.

Cadascun compta amb un lavabo doble i amb moble d’emmagatzematge a la part inferior. Gràcies a això, es pot garantir un espai d’higiene ampli i que permet organitzar els productes de bany. L’acompanya un vàter i un plat de dutxa molt pràctic. Destaca el vàter flotant del bany principal.

A les dues reformes de bany s’ha utilitzat un disseny molt semblant i d’acord amb la imatge contemporània de tot el pis. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color gris. Per la seva banda, les rajoles del nou sòl són d’una tonalitat suau de beix. Una diferència la podem veure a la tonalitat de la fusta dels mobles del lavabo.

Nova imatge interior

Com hem esmentat, en aquesta reforma a Barcelona també hem treballat per millorar la imatge de tot l’habitatge. Com a empresa dinteriorisme hem plasmat les necessitats dels propietaris en un projecte únic ia mida. S´ha escollit un disseny contemporani amb acabats moderns i actuals.

La majoria de parets, incloses les del saló, els passadissos o els dormitoris s’han pintat amb un suau to de gris. Així, els marcs i portes de color blanc ressalten de manera subtil. També encaixa molt bé el paviment que s’ha col·locat, un terra de parquet que genera més sensació de calidesa.

Espais lluminosos i amplis són els protagonistes d´aquesta reforma integral a Barcelona. Com que és un habitatge amb diverses plantes també s’ha rehabilitat una escala interior que té els esglaons de fusta. La paret que hi ha al costat de l’escala s’ha decorat amb un acabat que imita el totxo vist.

Pressupost de reforma integral

Per sol·licitar el teu pressupost de reforma integral truca’ns al 93 209 97 17. Un dels nostres professionals t’atendrà personalment i t’explicarà com fem una reforma integral. En pocs dies t´entregarem el teu projecte més pressupost sense compromís.