close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al Passeig de Sant Joan de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals ens hem encarregat de renovar per complet aquest habitatge. Ens hem desplaçat fins al Passeig de Sant Joan per dur a terme treballs de millora en interiorisme i instal·lació d’equipament.

Ara l’habitatge està llista per oferir les millors prestacions en tots els aspectes. Els acabats generals es poden veure al següent vídeo. En el nostre canal de Youtube compartim tots els treballs de reforma integral que anem finalitzant. A més treballem tant a Barcelona ciutat com a municipis de les rodalies.

Disseny contemporani

Un dels punts a millorar en aquesta reforma integral era el del disseny interior. El nostre departament d’interiorisme ha treballat en base a un disseny contemporani amb tons neutres. D’aquesta manera s’han aconseguit espais molt lluminosos i amplis. S’ha aprofitat a el màxim la llum natural i s’ha aconseguit expandir-la a cada racó de la casa.

Per això s’han pintat les parets amb un suau to beige. Gràcies a això contrasten molt bé les noves portes de color blanc i alguns marcs de finestra en negre. Per al paviment s’ha optat per un terra de parquet en tons naturals de fusta. El conjunt de la imatge és molt encertada per a una llar i genera un ambient càlid i acollidor.

Reforma integral de cuina

En aquesta reforma integral també ens hem encarregat de renovar i equipar la cuina. Ens trobem amb una cuina oberta i distribuïda en forma d’U. A l’extrem de l’esquerra s’han integrat els nous electrodomèstics. Veiem la nevera, el forn i el microones. També s’ha disposat un espai per col·locar la rentadora i l’assecadora. Aquests últims queden camuflats després d’una porta del moble de cuina.

Seguidament neix un taulell en forma d’U. A la de la banda esquerra s’ha col·locat la pica, mentre que a la central s’ha instal·lat una placa vitroceràmica. El taulell de la part dreta aporta superfície de suport i de treball i funciona com a barra d’esmorzar. Una altra millora en aquesta reforma de cuina és l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Tant en la part inferior com superior de les taulells s’han disposat diversos calaixos i armaris.

Nous banys

Un altre dels espais renovats en aquesta reforma integral a Barcelona són les cambres de bany. Malgrat alguna diferència de models entre tots dos, els dos compten amb un nou equipament sanitari de tres peces. Ara disposen d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa protegit amb mampares transparents.

A la parcel·la de l’interiorisme si que hi ha més similituds entre les dues cambres de bany. Per enrajolar les parets s’han fet servir rajoles de color blanc. Gràcies a això s’han aconseguit dos espais lluminosos i visualment amplis. També es potencia amb el nou terra de rajoles grises. El seu acabat en pedra aporta una imatge molt actual a aquests banys.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els professionals adequats perquè la teva reforma integral tingui tot allò que necessites. Treballem amb un catàleg molt variat i ens adaptem a tots els estils i pressupostos. Pots sol·licitar el teu projecte de reforma omplint aquesta fitxa de contacte o trucant al 93 209 97 17. T’ho lliurarem de manera gratuïta i sense cap compromís.