close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Pedralbes, Barcelona

Nova reforma integral a Barcelona finalitzada. En aquesta ocasió el nostre equip d’obra es va desplaçar fins a la zona de Pedralbes per renovar tant en imatge com en equipament l’habitatge en qüestió. Es va tractar d’un treball molt complet, en què a més de millorar espais clau com la cuina i el bany, també es va imprimir un nou disseny interior.

En aquesta nova reforma integral destaca una imatge d’estil contemporani molt ben aconseguida amb espais amplis i molt lluminosos. També prenen notorietat detalls com els armaris i vestidors en els dormitoris, que compten amb capacitat d’emmagatzematge i organització a mida. En aquest vídeo poden apreciar-se els acabats generals aconseguits.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina situada en una estança independent àmplia i amb una distribució a dos fronts. Al costat esquerre es va col·locar un moble de cuina que compta amb buits a mida per a encastar la nevera, el forn i el microones. A més d’això aporta una gran capacitat d’emmagatzematge, una altra de les millores introduïdes en aquesta reforma de cuina.

A la part dreta es va col·locar un allargat taulell que compta amb calaixos i armaris tant en la seva zona inferior com superior. Sobre ella es van instal·lar una placa vitroceràmica i una pica, a més d’aportar una àmplia superfície de suport i de treball. En aquesta reforma de cuina es va utilitzar un moble de cuina blanc i es va combinar amb un bonic terra de gres en to gris.

Reforma de bany

El bany suite es presenta en un espai ampli i lluminosa en la qual les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles d’acabats en marbre. El seu equipament sanitari està compost per un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter suspès i una pràctica dutxa protegida amb mampares transparents.

D’altra banda tenim la reforma de bany de cortesia. Aquest es va equipar amb un lavabo, un vàter i es va mantenir la banyera. Es tracta d’un espai que compleix perfectament amb les exigències del dia a dia. Les parets es van enrajolar amb unes rajoles bisellades blanques que aporten molta lluminositat i frescor. Per a la paret de la dutxa es van utilitzar rajoles de el mateix tipus, encara que de color blau.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim els millors projectes per la teva reforma integral. Les teves necessitats seran ateses i plasmades en uns renders 3D que et lliurarem a l’sol·licitar el teu pressupost. Tots dos totalment gratuïts i sense cap tipus de compromís.