close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de pis a Viladecans

Un nou projecte de reforma integral a Viladecans de 95m2 útils. L’objectiu dels propietaris després de la reforma de l’habitatge era adaptar-lo i fer-lo a mida i necessitats. L’espai està compost per una zona de dia de saló – menjador i cuina independent amb accés a la galeria, i la zona de descans amb 2 habitacions infantils, un bany i una habitació suite amb bany complet.

Compartirem amb més detall els acabats d’aquesta reforma integral properament al nostre canal de Youtube. Per conèixer més projectes acabats pots seguir-nos a les xarxes socials. D’aquesta manera, podreu conèixer com treballem a Grupo Inventia de primera mà. A més, si vols sol·licitar informació i pressupost pot trucar-nos al 93 209 97 17.

Disseny interior

La principal prioritat en fer la proposta de disseny, ha estat crear un espai lluminós, ampli i còmode pel dia a dia. Per això, hem triat materials que ens ajudin al nostre propòsit. D’una banda, a terra, s’ha col·locat una rajola imitació fusta a tot el pis.

La rajola ens ofereix alta resistència, un dels requisits dels clients, i l’acabat ens proporciona a nivell visual calidesa a les estances. A conjunt, hem posat el sòcol del mateix acabat que les rajoles. Per part seva, les parets, per emfatitzar la llum, s’han pintat de color blanc. A les habitacions infantils, per donar-vos una mica de vida, s’ha triat un color per pintar alguna de les parets.

Reforma integral cuina

La cuina és un espai independent al saló. Està distribuïda amb un sol lineal on trobem la zona de treball i electrodomèstics nous instal·lats. El disseny està pensat per garantir la màxima capacitat d’emmagatzematge i practicitat en el seu ús. El paviment és continu al de la resta de l’habitatge, i s’ha col·locat un taulell de porcelànic que busca la mateixa tonalitat de colors i textures. La resta de mobiliari de cuina és de color blanc, que busca donar amplitud a la cuina alhora que garantir un estil atemporal.

Les parets en aquest cas s’han enrajolat, amb una rajola d’un to gris clar per anar conjuntament amb la resta de la proposta de disseny. Pel que fa a la il·luminació s’ha plantejat amb downlights o plafons de llum, per oferir la llum necessària en una zona de treball com és la cuina.

Reforma integral bany

Ens hem encarregat de la reforma de dos espais de neteja. D’una banda, tenim el bany comú. Aquest, com que és petit, s’ha prioritzat crear un espai còmode i pràctic per al dia a dia. Per donar sensació d’amplitud s’han fet servir una rajoles de colors clars i fusta, per aportar calidesa a l’estada. Queda equipat amb un vàter a terra, moble suspès de dos calaixos, mirall retroil·luminat i plat de dutxa amb mampara corredissa per facilitar l’accés a la dutxa.

Pel que fa a la il·luminació, trobem ulls de bou completament estancs i un mirall retroil·luminat. Així tenim una llum específica per a cada ús. Pel que fa a l’altre bany forma part de la suite, aquest amb una mida més generosa. Les necessitats eren diferents i està equipat per una banyera, un moble suspès, lavabo i bidet.

Els tons usats són colors clars i en aquest cas hem combinat una rajola llisa amb el seu conjunt decorat a la part posterior de la banyera. La il·luminació en aquest cas es compon per ulls de bou i un aplic col·locat a la part superior del mirall.

Reforma integral a mida

A Grupo Inventia ens encarreguem que la teva nova llar tingui tot el que necessites. Treballem amb els millors proveïdors i marques per oferir la millor qualitat en la teva reforma integral.