close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de pis al carrer Rosselló

Una nova reforma integral a Barcelona ens porta fins al carrer Rosselló. Ens hem encarregat de renovar i millorar un pis del tot. Ara tots els espais de la vivenda ofereixen la millor resposta a les necessitats actuals. El resultat daquesta reforma integral és un habitatge funcional per a tots els moments.

Un treball impecable gràcia als professionals de la nostra empresa de reformes integrals. Un projecte plasmat en renders 3D pels nostres interioristes a Barcelona i convertit en realitat gràcies a la destresa del nostre equip dobra. Som versàtils i ens podem adaptar a tots els estils decoratius.

Els acabats d’aquesta reforma a Barcelona els compartim al vídeo següent. Si creus que és el moment donar-li un canvi a casa teva sígens en xarxes socials i descobreix tots els nostres treballs. Pots contactar en qualsevol moment amb nosaltres trucant al 93 209 97 17.

Interior contemporani

Un dels primers passos ha estat decidir la nova imatge d´aquest habitatge a Barcelona. La idea principal ha estat passar d’un pis sense aconseguir més l’ambient d’una veritable llar. S’ha apostat per un interiorisme contemporani per generar ambient amb més sensació de lluminositat i amplitud.

Per això el millor és utilitzar tonalitats neutres que transmeten una imatge tranquil·la i colligadora. A més, permeten que la llum natural s’expandeixi a tots els racons de la casa amb molta facilitat. Per això les parets dels diferents espais s’han pintat de color balnc. També s´ha generat una imatge homogènia molt agradable per a l’ambient global.

Les noves portes i els sòcols de tot el pis també són de color blanc. Ara la imatge és contemporània i moderna, un canvi necessari per imprimir l’ambient de la llar. Un altre element que hi contribueix és el nou paviment. Es tracta d’un terra de parquet en tons mitjans de fusta. A més de ser un complement perfecte a la nova imatge també genera més sensació de calidesa.

Cuina oberta

La cuina és de concepte obert i té una distribució en forma de L. Es tracta d’una reforma de cuina que garanteix una mobilitat excel·lent i que té tots els elements col·locats al millor lloc possible. Gràcies a les millores que hem realitzat aquesta cuina es presenta com un espai funcional i llest per utilitzar cada dia.

La part central de la cuina l’ocupa un allargat taulell equipat amb una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica. Alhora ofereix una superfície de suport i de treball. Tant a la part inferior com a superior compta amb capacitat d’emmagatzematge. En aquestes zones s’hi han integrat el forn i el microones respectivament.

El moble de cuina torça cap a la dreta i dóna pas a un segon espai. És un buit a mida per poder integrar la cuina. Tot això en un mobiliari de cuina que combina els acabats de color blanc i de fusta. Una combinació ideal per estar conjuntament amb la resta d’espais de la casa.

Banys funcionals

Altres espais que s’han millorat molt amb aquesta reforma a Barcelona són les dues cambres de bany. Com a especialistes en reformes interiors disposem d’un catàleg molt ampli i variat per a banys nous. Com hem fet en aquestes reformes de bany podem instal·lar tota mena de mobles i sanitaris moderns i funcionals.

Ara cada bany disposa d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge incorporat, un vàter i una zona d´aigües. Per a aquesta darrera peça sanitària s’han escollit plats de dutxa protegits amb mampares de portes corredisses. Tots dos espais d’higiene es complementen perfectament i ofereixen les millors prestacions.

Per al nou disseny de bany s’ha utilitzat la mateixa idea als dos espais. Les parets les hem enrajolat amb rajoles de to beix amb forma rectangular. Igual que a la resta del pis, es genera un ambient acollidor i que potencia la lluminositat. També s’han col·locat noves rajoles a terra. Tenen un to de color marró i són de material resistent i durador.

Fer una reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals del sector de les reformes i de l’interiorisme. Treballem de manera personalitzada amb cada client perquè la reforma integral tingui exclusivitat. D’aquesta manera proposem una feina propera i de contacte diari perquè la teva nova llar tingui tot allò que necessites.