close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Cornellà de Llobregat

Per fer la nostra reforma integral més recent ens hem desplaçat fins al municipi de Cornellà de Llobregat. Ens hem encarregat de renovar tots i cadascun dels espais i aspectes d’aquest habitatge. Hem treballat en la millora de la imatge interior i també a l’equipament.

En aquest darrer apartat destaquen els treballs de reforma de cuina i també de reforma de bany. Gràcies a la nostra versatilitat a la construcció i al nostre catàleg de materials oferim un servei a mida. Ens adaptem a tots els estils i pressupostos oferint materials de qualitat contrastada al mercat.

De la mateixa manera ens encarreguem de reformes integrals a Barcelona ia les rodalies. Comptem amb un equip multidisciplinari que es desplaçarà i us assessorarà durant tot el procés de la reforma. Per sol·licitar un pressupost personalitzat al teu cas truca’ns al 93 209 97 17. Te’l lliurarem sense compromís.

Els acabats d’aquesta reforma a Cornellà els compartim al vídeo següent. Segueix-nos a xarxes socials per conèixer tots els nostres projectes. Actualitzacions reals diàriament.

Cuina a dos fronts

La cuina es troba en un espai propi i independent. Té una superfície àmplia i s’ha optat per una distribució de cuina a dos fronts. Ara la cuina és un espai funcional i que ofereix una mobilitat excel·lent. De la mateixa manera, disposa d’un equipament que la converteixen en una cuina funcional.

A la banda esquerra s’ha col·locat un moble de cuina que té un taulell i capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior. Sobre el taulell s’hi ha instal·lat una placa vitroceràmica acompanyada d’una campana extractora. Aquesta és una campana extraïble i queda oculta als armaris superiors.

Per la seva banda, als extrems s’han integrat els nous electrodomèstics. A la banda esquerra s’ha ubicat la nevera. Mentre a l’extrem dret hi ha buits a mida per col·locar el forn i el microones. A la part dreta s’ha instal·lat un moble de les mateixes característiques. El taulell s’ha equipat amb una pica d’un si.

Disseny de cuina

Per a la nova imatge de la cuina, s’ha escollit un disseny contemporani amb tons neutres. El moble de cuina és blanc i els taulells es presenten en un to ataronjat. És un disseny interior de cuina que potencia la sensació de lluminositat i amplitud.

En aquesta reforma de cuina a Cornellà també s’han canviat altres elements com ara el paviment de la cuina. S’ha col·locat un terra ceràmic d’imitació parquet. Un altre detall a la nova imatge de la cuina el veiem a la paret del fons. S’ha cobert amb un plafó que imita el totxo vist per aportar personalitat a la imatge global.

Cambra de bany modern

També ens hem encarregat de millorar la cambra de bany d´aquest habitatge a Cornellà. Una tasca que els nostres interioristes a Barcelona van plasmar en un projecte 3D i que els nostres operaris d‟obra s‟han encarregat de convertir en realitat. La nostra oferta en reformes de bany en molt àmplia i variada perquè puguis tenir just el que necessites al teu nou bany.

S’hi ha instal·lat un equipament sanitari de tres peces. D’aquesta manera, la cambra de bany es presenta com un espai funcional tant per diari com per als moments més relaxats. Una de les novetats al lavabo flotant amb calaixos per a l’emmagatzematge a la zona inferior. Al nou lavabo també hi acompanya un mirall de bany quadrat.

Dutxa amb mampares

Un altre dels nous elements sanitari és el vàter. En aquesta reforma de bany a Cornellà s’ha escollit un vàter flotant amb la cisterna oculta a la paret. Es tracta d’una opció molt agraïda per a un bany contemporani. A més d’aportar una imatge moderna també genera més espai visual.

A la banda esquerra s’ubica la zona d’aigües que està composta per una dutxa amb mampares de portes corredisses. S’ha aconseguit un espai pràctic i respon a les necessitats actuals. Igual que al lavabo, les aixetes de la dutxa es presenten amb un acabat cromat en plata.

D’altra banda, el nou disseny de bany segueix les línies neutres que hem comentat a la cuina. Les parets estan enrajolades per complet amb rajoles de tonalitat beix i s’ha col·locat un terra ceràmic imitació parquet. Per a la paret de la dutxa s’han escollit rajoles tipus hidràulic que aporten color i personalitat.

Pressupost de reforma integral

A la nostra empresa de reformes integrals posem a la teva disposició els millors professionals del sector. Digue’ns que necessites i nosaltres t’oferirem les millors opcions a través d’un catàleg ampli i variat. Treballem de manera personalitzada perquè puguis tenir tot el que necessitis a cada espai de la teva nova llar.