close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Esplugues de Llobregat

Recentment vam donar per finalitzat un nou treball de reforma integral. En aquesta ocasió l’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins a la localitat d’Esplugues de Llobregat per renovar tant l’interiorisme com l’equipament d’un habitatge. En línies generals vam aconseguir aplicar un estil contemporani a totes les estances, aconseguint espais amplis i lluminosos.

La nostra empresa de reformes ofereix una àmplia varietat d’opcions de materials i acabats, sempre amb l’assessorament del nostre departament d’interiorisme a Barcelona. Tot seguit repassarem alguns detalls del treball de reforma integral realitzat, encara que abans compartim un vídeo perquè es puguin apreciar els acabats generals.

Reforma de cuina en U

Es tracta d’una cuina oberta i distribuïda en forma d’U. Després del treball realitzat es va obtenir un espai perfecte completament equipat, que ofereix una correcta mobilitat i que disponde d’una àmplia capacitat d’emmagatzematge. Tant en les parts inferiors com superiors de les taulells se situen diversos calaixos i armaris.

A la part de la dreta es va disposar un buit a mida per encastar la nevera i seguidament un taulell. Aquesta s’equipa amb una placa vitroceràmica i un forn encastat. En la part central es va disposar un tram de taulell destinat a superfície de suport. També es va encastar el forn en els armaris de cuina superiors. El costat esquerre el completa una nova taulell equipada amb la pica.

Reforma de bany

A la cambra de bany s’accedeix a través d’una porta corrdera, un element perfecte per aprofitar al màxim l’espai disponible. Després del treball de renovació l’estança disposa d’un equipament sanitari complet. Aquest es compon de vàter suspès, lavabo amb moble d’emmagatzematge i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Pel que fa a la nova imatge en aquesta reforma de bany es va apostar pel color blanc, l’opció encertada a l’hora d’aconseguir espais lluminosos i visualment amplis. En aquest cas les parets es van enrajolar per complet amb rajoles blancs, col·locant uns de figures ondulades a la paret de l’esmentada dutxa.

Empresa de reformes integrals

A Grupo Inventia posem a la teva disposició tots els nostres coneixements en el sector de les reformes integrals perquè la teva llar llueixi tal com vulguis. A més t’oferim un pressupost gratuït i sense compromís.